Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

W Golf IV 1.8T AGU 110kW - nechce startovat Dík

Od: lukaas odpovědí: 7 změna:
Dobrý den už si nevím rady golf 1.8turbo agu 110kw nestartuje ….startér točí motorem palivo tam jde jiskru to hází ale nechytne
Auto dřív startovalo hned teď jsem vyměnil trubku vody pod sáním a od te doby to děla vše je zapojené jsem si jistý …. Při prvním startu po výměně auto chytlo otáčky vyletěly na 2500 a auto zdechlo a od te doby chytlo jen jednou po dlouhém točení tak jsme ho nechal ohřát a dal jsme plný a otáčky se zastavili na 5000 a znělo to jak popcor u nafty a k to u se turbo ještě nafouklo na 0,5baru tak jak v přiloženém videu a od te doby zase nechytlo

filtered-2ACC4739-4BDD-4190-B3BE-64E33937B0FF.mp4 3.13 MB

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Vem diag dej měřeny hodnoty najdi otačky motoru a startuj mělo by bejt vidět kolik tocí startér pokud tam otačky nebudou tak čidlo kliky
Projdi znova co si na tom autě v motoru děla
A pokud si rozpojoval naky konektory tak znova rozpojit očistit mirně naohýbat a stříknout kontaktolem
Dál je tam toto a mohlo to odejít
mlparts.cz/...
lukaas
hodnocení

V diagnostice to otáčky ukazuje všechno jsem už složil znova a diagnostika píše chybu řidiči jednotky ta je tam celou dobu co auto mám a chyba (foto v příloze) muže to mít nějakou spojitost ze by nenastartovalo?
W Golf IV 1.8T AGU 110kW - nechce startovat Dík
Čtu že to chce udělat základní nastavení klapky
Co to piše o tý řidící jednotce? Nino ta ta z odkazu řj zapalováni to by pak souvislost mělo
lukaas
hodnocení

Ten modul tam není je to předěláne na tfsi cívky

hodnocení

0x

Jiskru to hází

kde?

turpo
hodnocení

0x
Problematicky motor. Hod to na diagnostiku. Odkud jsi
lukaas
hodnocení

Jsem ze zlínského kraje diagnostika píše řidiči jednotku a řidiči jednotku škrticí klapky ale ty chyby tam jsou už dlouho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]