Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny . Ví někdo , kolik si můžou nechat platit za vystavení potvrzení k řidičáku obvodní lékaři? Mě účtuje 500 kaček jen za vystavení papíru na 2 roky , ale přitom kompletní vyšetření u očního lékaře ( perimetr, tlak oka , aj.) stojí 300 kaček, takže oční lékař má daleko víc práce než obvoďák , kterému očař dodá potvrzení, že vidím . No,není to na palici?
Krásné a pohodové vánoční svátky , hodně klidu a zdravíčka všem lidem a snad i lepší Nový rok 2024 . ( i když tomu sám už nevěřím )
A není to tak, že oční je jiný a praktik je taky jiný? Např "moje oční" za vyšetření chce jen šestistovku, a je to círka každé dva roky, ne skrze ŘP ale skrze jinou chorobu a je to nadstandart=musí se doplatit pže ZP toto asi neproplácí. Skrze ŘP mám sice ještě trochu času, ale tam, protože to není léčebný úkon, je to administrativní úkon=ZP neproplácí a je na tom jak ten který praktik má ceník. Viz třeba u PL která odešla do důchodu jsem za pracovní preventivní platil 200, a u podnikového tento chtěl jen 500kč...
Tedy já to takto vidím !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.