Dobrý den, je možné projít STK, pokud mi svítí kontrolka TPMS? Nemám na zimních pneu ventilky, které to měří, pouze na letních. Na STK musím v lednu.. Děkuji.
Holt buď doplnis tpms na zimní kola nebo na TK nasadis letní. Aktuálně sníh není tak na letních můžeš legálně už z baráku. Pokud sníh bude, tak buď na odtahovce nebo letní nasadis až před stanici STK, po prohlídce zase přehodis na zimaky. Během čekání na prohlídku je na to času dost.
ia
Děkuji všem za odpovědi. Ještě se chci zeptat, pokud by tomu někdo tady rozuměl.. mám Kiu Ceed, rok výroby 2020. Už jsem si jedny ventilky na zimní pneu kupovala, tyto - autokelly.cz/... V Kie mi řekli, že nejdou načíst, protože nejsou na moje auto. Není to originální díl Kia, tak nevím, zda se jim do toho jen nechtělo, nebo opravdu nejsou na moje auto? Pak už se mi jiné kupovat nechtělo, tak jsem se na to vykašlala, ale teď to stejně budu muset řešit.
Musíte s tím tam, kde s nimi pracují. Je na to potřeba TPMS přístroj určený k těm snímačům, ten v Kie nemají, nepracují s univerzálními snímači. Poraďte se v tom Kelly, kde vám to udělají, obchodní zástupce vám poradí, kam zajet.
Je potřeba s sebou vzít i ta kola s originálnímu snímači, naklonují je podle nich.
Půjde to.
mathew
To jste vážně koupila za ty prachy? Já jsem v létě kupoval Continental přímo na mé auto žádný polofunkční univerzál a za 4 jsem platil asi 1700,- vy za to máte jeden a kousek... Takže doporučuji zjistit co tam je a koupit podle toho.
asd1
Kelly je neskutečně předražený obchod, s tou cenou bych je rovnou poslal do xxx
Skamarádit s autem samozřejmě jdou, jen autorizák nechce podporovat to co není od nich...
KIA je v tomto dost specifická. Používá TPMS i ABS a to u různých modelů, dokonce je rozdíl i u výbavy. U vyšší výbavy TPSM u nižší ABS. Kupovat neoriginál na KIU se sázka do loterie. Číňan nemá problém označit výrobek nějakým číslem, možná se občas trefí. Co vím tak TPMS přepínat nejde, jde jen deaktivovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.