Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nouzový stav

Od: lubosjeep odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Mám Jeep Renegade 1.4 103Kw
V létě mi auto padalo do nouzového stavu a chybu na diagnostice to psalo chybu množství vzduchu do turba nebo tak nak … všude jsme hledali díru nikde nic pak se šlo po elektrice vyměnila se čidla a stejně zas padlo … pak najednou přestalo padat do nouzového stavu a cca od sprna auto slapalo jako hodinky ….a asi před týdnem to zas spadlo do nouzového stavu po dalším nastartování zase vše v pohodě …auto jede táhne pěkne ale jak jsem na dálnici a jedu teď 115km a víc a mám tam 6stku tak to vůbec netáhne ale není v nouzovém stavu … těžko se mi to vysvětluje ale auto jede pěkne i na tu 6stku když mám třeba zrovna 85-100km/h tak hezky táhne ale jak je tam cca 120 tak najednou mám nohu na podlaze auto sice zrychluje ale straaasne pomalu.
Nemáte stim někdo zkušenost?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x
Nejdřív bych šel po regulaci tlaku turba,příp.snimani tlaku, podtlaky.. napoví diagnostika a požadovaný tlak/dodávány tlak

hodnocení

0x

Na M9R mi tohle přesně dělalo čidlo teploty DPFka. V létě častěji (asi se v zimním období lépe DPFko chladilo). Dálnice či ostrá jízda znamenala výpadek turba. Po vypnutí klíčku a zase nastartování vše chvilku fungovalo do pořádného prohřátí. pak zase nouzák.

Projděte všechny snímače a načtěte LOG jízdou.

Nejděte jen po tom, co hládí jednotka sama.

lubosjeep
hodnocení

DPF filtr nemam je to benzin

znovu

Projděte všechny snímače a načtěte LOG jízdou.

Nejděte jen po tom, co hlásí jednotka sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]