Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krtek v motoru

Od: smode2 odpovědí: 20 změna:

Pěkný den :)

Dnes jsem startoval druhý vůz pomocí startovacích kabelů a u motoru jsem našel mrtvého krtka. Ví někdo co ho do motorového prostoru láká? Jde o novější vůz, tj. je instalován plašič kun - že by mu zvuk nevadil a také tam hledal kabely k nakousnutí? Nebo se přišel ohřát? O kunách a myších jsem slyšel mnohokrát, ale krtek?

Děkuji.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Holt, nějaká hluchá kuna si v tom autě našla skrýš pro svou kořist.

Nebo. To mě taky napadlo.*palec2*

Nenosí jen ořechy, ptáky...

krtek6
hodnocení

5x

Většinou mě to tam láká když potřebuji zkontrolovat provozní kapaliny nebo když dělám údržbu...

11.12.23 19:19

*haha*

smode2
11.12.23 19:23
hodnocení

hehe*palec*

jk2021
hodnocení

4x

A jste si jistý, že tam zavítal z vlastní vůle? Mohlo ho tam něco zatáhnout coby ulovenou kořist, což mi přijde pravděpodobnější.

smode2
hodnocení

Toť otázka. Byl trošku zaseklý v půlce těla o výstupek karoserie nad levým kolem. A už trošku "vyschlý", tj. není jasné zda tam opravdu sám uvízl nebo ho něco přineslo a tímto způsobem "uskladnilo".

Tak krtek tam sám určitě nevlezl! Když se dostane na světlo tak ihned zase prchá do země!

Třeba hledal v podběhu kus hlíny, narazil hlavou jen na "liťáky" a omdlel nadobro.:-D

hodnocení

3x

Neteče chladící kapalina, že by ho lákala sladká chuť? Krtkovi co mi říkal kamarád plašiče nevadí. Spíš mu vadí pach psa a kočky.

Krtek v motoru je vzácnost :)

smode2
hodnocení

Ono možná je vzácnost vůbec. Vlastně si nepamatuji, že bych krtka kdy jindy viděl.

smode2
hodnocení

Mimochodem jak je na tom nádržka s chladící kapalinou jsem se taky mohl podívat :) ale patrně to s tím nesouvisí, je na druhé straně..

petrovic
hodnocení

3x

Ja mel v lete zase mrtveho potkana. Myslim si, ze si nejake zviratko udelalo z motoroveho prostoru odkladaci prostor.

asd1
hodnocení

2x

Přijel tam kočičím autobusem... Resp. tvůj motor je kočičí piknik plac a krtek jí nechutnal..

smode2
hodnocení

Soused má kocoura a když není doma, často k nám chodí.

mate59
hodnocení

2x

Krtka tam zatáhla kuna. Elktr. plašiče jsou k ničemu.

smode2
hodnocení

Zatím mi nic nesnědla. Ale používám i sprej.

mate59

Dejte tam závěsný aromakámen do WC.

smode2
hodnocení

Ano. Mám v druhém autě a vypadá to že ok.

hodnocení

2x

Jestli mohu odlehčit téma, tak všichni od malička víme, co dovede napáchat krtek na autě.

4:29 *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]