Zdravím, už rok a 3 měsíce jsem majitelem vozu :OCTAVIA 3 2.0 TDI 11O KW CR DPF 2015.Pri koupi vozu byla hladina ch.kapaliny na značce max.Asi na jaře jsem si všiml že je hladina u studeného motoru u rysky min.Kdyz se motor ohřeje je u značky max.Takhle už skoro rok.je to v pohodě že to spadne až k minimu? Od té doby se tam drží. Nájezd při koupi 223000xkm.momentalne 253000xkm.diky za rady a postřehy.Nikdy ovečka nekricela že ji má málo
Říká Vám něco pojem DÉLKOVÁ a OBJEMOVÁ TEPLOTNÍ ROZTAŽNOST? Ohřeje se na provozní teplotu , tak se kapalina "roztáhne"=zvětší svůj objem, po vychladnutí totéž, ale opačně. Maximálně dolejte vodu aby to byla hladina mezi ryskami (vodu, demineralizovoanu vodu , destilovanou.. nejlépe měkkou ...). Ale hlavně bych změřil -nechal změřit zámrznost!
muldix
To já samozřejmě vím jen mě znervoznuje že se hladina drží u minima a ne mezi ryskama
Na MAX si vyleze při ohřevu. Pokud tam byla dolitím, tak se systém akorát víc tlakoval a časem kapalina odtekla přes víčko z nádobky ... nejčastěji po lakované ploše motorového prostoru na zem.
bery*
Já jak to nemám vrchovaty, jsem nervózní Ještě nikdy mi nepřibyla, vždycky časem jenom ubyde a cim víc jí tam je, tím vzdálenější je stav, že jí bude málo Mám to tak i se stavem nádrže, baterkou v telefonu nebo čemkoli jiným, vlastně i olejem u auta... Prostě "uprostřed" už je moc blízko u minima A když bude moc, cestu ven si to někudy najde (nutno mě brát trochu s rezervou...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.