Nejste přihlášen/a.
Škoda Octavia 2 ročník 2009, přestala mi reagovat na dálkový ovladač a nereaguje ani na otočení klíče v zámku (zamknou a odemknou se pouze dveře řidiče). Při stisknutí dálkového ovladače "Zamknout" auto vůbec nereaguje. Při stisknutí "Odemknout" standardně zabliká i cvakne, ale dveře neotevře. Klíčem jsem schopen pouze otevřít / zavřít přední dveře, ale ostatní dveře nereagují (ani kufr). Zkusil jsem i náhradní klíč, stejná situace. Poradíte čím by to mohlo být? je nějaká šance , že by to byla banální závada, kterou lze laicky odstranit? Děkuji za tip.
Baterka ok. Ano vše ostatní funguje (nastartuju, odjedu). Při stisknutí dálkového ovladače na "Odemknout" auto zabliká i cvakne. Při stisknutí "Zamknout" se neděje vůbec nic. Stejně tak, když se snažím otevřít kufr, bez reakce. Ani při zamykání / odemykání klíčem nic nereaguje. Tedy nejsem schopen auto zamknout a odemknout. Tedy kromě dveří řidiče a kufru, který zůstal zavřený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.