Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Octavia 2 nezamyká, neodemyká

Od: mirazb2® odpovědí: 9 změna:

Škoda Octavia 2 ročník 2009, přestala mi reagovat na dálkový ovladač a nereaguje ani na otočení klíče v zámku (zamknou a odemknou se pouze dveře řidiče). Při stisknutí dálkového ovladače "Zamknout" auto vůbec nereaguje. Při stisknutí "Odemknout" standardně zabliká i cvakne, ale dveře neotevře. Klíčem jsem schopen pouze otevřít / zavřít přední dveře, ale ostatní dveře nereagují (ani kufr). Zkusil jsem i náhradní klíč, stejná situace. Poradíte čím by to mohlo být? je nějaká šance , že by to byla banální závada, kterou lze laicky odstranit? Děkuji za tip.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

KO pojistka?

hodnocení

Pojistku "centrální zamykání" tu jsem zkontroloval zkusil vyměnit.

Jak kontroloval? Pohledem? Měřením?

Co ostatní pojistky?

hodnocení

Pohledem. A pojistku centrální zamykání jsem preventivně ještě zkusil vyměnit. Ostatní jen jednu po druhé vytáhnul a zkontroloval vizuálně. Pravda je že tedy laicky nevím, na jaké jiné pojistky se eventuelně více zaměřit (kromě této která je označená centrální zamykání).

bery*
hodnocení

0x
Jen pro jistotu - baterka v autě není vybitá? Vše ostatní funguje?
hodnocení

Baterka ok. Ano vše ostatní funguje (nastartuju, odjedu). Při stisknutí dálkového ovladače na "Odemknout" auto zabliká i cvakne. Při stisknutí "Zamknout" se neděje vůbec nic. Stejně tak, když se snažím otevřít kufr, bez reakce. Ani při zamykání / odemykání klíčem nic nereaguje. Tedy nejsem schopen auto zamknout a odemknout. Tedy kromě dveří řidiče a kufru, který zůstal zavřený.

hodnocení

0x

Baterie v DO je špatná, je špatné DO, jsou přerušeny "dráty k centrálnímu zamykání zbývajících dveří...KO jednotka centrálu... (dle toho co vám, že by mohlo zloibit a zlobívá u mé značky!

petrp
hodnocení

0x

Zdravím mám uplně stejný problém s centrálem. Podařilo se Vám to nějak vyřešit?

hodnocení

Bohužel. Výměna řídí jednotky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]