Je mi 20 a ridim bez nehody skoro 2 roky a vlastnim a provozuji vozidlo Suzuki Swift 1.3 2009. Povinne ruceni mi ale vubec nijak neklesa zadna sleva nic. Platim 9 500 rocne. A je to nejmin co mi kdejaka pojistovna nabidne. Proc? Chapal bych vysokou cenu u 18 letyho se silnym nebo drahym autem. Ale proc ja platim tolik?
A kolik srovnávačů jsi vyzkoušel? Pod 21 let si prostě dítě nezodpovědné rizikové… Pokud jsi vyzkoušel všechny možnosti, všechny 4 hlavní srovnávače, za dalsi tam rodné číslo i telefon aby ti mohli zavolat, tak pro tebe nemám jinou radu než počkat do nabytí 21 let
Některé pojišťovny berou rizikový věk do 25 let a některé dokonce až do 30 let.. Potom zase už od 60 let... To jsem napsal výcuc toho co jsem našel na netu...
Pro zajímavost nejvíce nehod není ze silnými auty, ale s takovými ve stylu Felicie a Fábie.. V té kategorii, je to zřejmě tím, že jich je nejvíce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.