Ahoj, chtěl by se zeptat na radu jsem už úplně ztraceny. Mám lupo gti 1.6 92 kw dával sem nový termostat a teplotní čidlo, ale mám problém s tím že se mi to nezahreje víc jak na 65 stupnu za jízdy a při stání teplota dosáhne 95 stupnu pak sepne Sahara i v zimě při -2 stupních. Chladič sem proplachoval ten protéká normálně. Už si vůbec nevím rady. Diagnostika nic neukazuje. Nadobka divně tlakuje ale voda se neztrácí. Emulze pod vickem oleje není a ve vodě se neobjevuje olej. Je to jako by tam byla hromada vzduchu v oběhu ale i po ujeti 100 km furt stejné. Voda se neztrácí. Muže mi někdo poradit čím to je?
Odvzdušnění (tlakuje protože voda v bloku pořádně neteče a vaří), termostat (šmejd, nečistota v sedle a protejká) = ověř rukoměrem jestli je hadic k chladiči až do ohřátí na provozní tepltu studená), vodní pumpa (protočená vrtule), těsnění hlavy a tlakuje do vody... Na dálku těžko říct co tam máš..
Může být i termostat OK ale voda protejká okolo..
lupogti
Přijde mi že hadice k chladiči se ohřívá i před tím než by měl termostat otevřít už při 70 stupních se postupně po cele délce zahřívá jako by protekal. Zkusím koupit ještě komplet cely domeček a dat to cele nové mohlo by pomoct? A to strácení teploty při jízdě by mohlo být tím ze termostat protéká kolem? Protože nechám zahrat na 90 rozjezdu se a třeba po 15 km tam mám už 65 stupnu.
asd1
= protejká. Při stání se motor ohřeje protože nefouká vzduch přes chladič a neni z něj odběr tepla.
= buď vadný termostat, nebo ti při výměně spadl bordel do systému, nečistota vlítla do sedla a proto netěsní, nebo je termostat OK a protejká to okolo něj v domku.
Termostat ověříš v hrnci s vodou.
Obecně za kvalitní se považuje Wahler, dobrou zkušenost mám s Calorstat, Magnetti Marelli.. (ale moc jich neznám) kvalitu od Mahle nemůžu posoudit, je to značka ale jak umí termostaty nevim.
lupogti
A to neustálé tlakovani? A vaření? Jak poznat fouklé těsnění?
asd1
Nejjednodušší je test na spaliny ve vodě. Pokud tlakuje, jsou bublinky ve vodě a smrdí to po spalinách tak taky jdou spaliny do vody.. Obvykle těsnění hlavy, ale může být i ruplá hlava nebo i blok.
Nebo to je blbě odvzdušněný a voda v bloku vaří..
kikins
Pokud neubývá voda, tak to nemáš jenom zavzdušnene? anebo Prasklej válec, nebo těsnění? Koukni na kanál bez komprese, tam teď ukazoval, jak teče voda do válce ale jenom někdy, a jak se to diagnostikuje… Myslím že to byl diesel, tak odšrouboval vstřiky a nechal to tam protékat a tím střikem vylítla voda a hned poznal který to je válec Sundával si hlavu nebo něco s motorem? To jsi se měnil termostat sám, nebo v servisu? Lupo? To je nějaký úplně ještě levnější než polo?
Pokud se neohřeje je to problém termostatu Kup jinej značka wahler facec mahle Nezapomeň spolu z termostatem vyměnit i víko jinak ryskuješ že ti to starý víko prostřelí a ty to někde upečeš jak bábovku Pokud koupíš celý domeček múźeš mít stejný problém kerý sem na felicii 1.6 řešil já club-opel.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.