Nejste přihlášen/a.
ahoj - máte někdo zkušenost s povinným ručením od VZP? Přišlo mi od jiné pojišťovny navýšení, jak to tak dělávají při výročí - takže se chci trhnout a nejlevněji, přitom s lepším limitem, mi to vychází u PVZP. Jejich podmínky ale stejně jako u všech pojišťoven jsou na 20 stran a nerad bych přehlédl nějakou závažnou věc u povinného ručení... Přitom ta cena je lepší o 25%
VZP žádné povinné ručení neposkytuje, jde o zdravotní pojištovnu
snad všechny zdravotníé pojištovny qale poskytují cestovní pojištění, které dělají často jejich partnerské firmy s tím, že v rámci cestovního připojištění někdy nabízejí i připoištění vozidla a zakoupení nějakých asistenčních služeb
VZP získala licenci od České národní banky na poskytování pojištění vozidel na konci roku 2017. Takže to není nějaká "čerstvá"záležitost.
Tady je odkaz na webovou stránku, kde je info
To mám na druhé auto, ale teď už je to o cca. 30% dražší než PVZP.
Povinné ručení mívají někdy trochu záludnosti. Třeba já bych si nikdy nepojišťoval verzi "málo najedu" nebo se spoluúčastí.
Tady nic takového nevidím, tak to zkusím - dobrých 700,- ušetřím.
Já za 25 let ještě nehodu neměl. Je to spíš moje fobie, protože člověka někdy dokáže vylekat příběh z okolí...
Teda fakt žasnu, že VZP nabízí LEVNĚJŠÍ pojištění než konkurence, VZP ještě minulý rok byla FEEEST PŘEDRAŽENÁ!
Žádná pojišťovna nerada platí, ale v této zemi jsou některé pojišťovny učiněným PEKLEM. Takže ušetřené stovky mohou v případě potíží dopadnout vyvěšným telefonem na straně pojišťovny se vzkazem pomož si sám.
Mám i havarijní s připojištěním asistence, takže když nepomůže PVZP, pomůže osvědčená firma. Ta by ale u POV měla o tisícovku vyšší sazbu.
Jestli je levnější nebo dražší záleží na mnoha okolnostech, nikdy se nedá dopředu říct která pojišťovna bude pro daného klienta nejlevnější.
A protože VZP byla nejlevnější, tak mám pojištění u Kooperativy ... klik, blik, e-pojištění, srovnejto, porovnej24, skoč na špek, hop na špek. Ano neznám žádné vyhledávače ... U koo mám to nejlevněji
Karle, mám na stará autíčka HAVky se spoluúčastí 2000,-Kč fix. - a je to méně než 5% obecné ceny trhu...
Jsem u nich cca 5 let, ale zatím jsem nemusel nic řešit jediné co vím že každy rok se zvedne cena asi o 200Kč
Hele, je možný, že má někdo levněji, protože si vyjednal slevu.. je to dost individuální. Ale zásada je mrknout na srovnávač a porovnat všechny možný nabídky, a srovnat i "srovnávače" :D, a s tou nejlepší nabídkou oslovit pojišťovnu, u který to chceš mít, a navrhnout jim, že půjdeš k nim, když ti daj cenu jako ta danná konkurence,
srovnávač je hezká věc a běžně to používám - ale nejlepší neznamená nejlevnější a za služby se prostě platí... takže ty srovnávače jsou dost často k ničemu.
Říct - budu u vás za 1800,- když ta druhá pojišťovna nemá za tak málo peněz tak dobré služby - nikdo vás přetahovat k sobě nebude...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.