Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vyložit zákon

Od: jiris* odpovědí: 12 změna:
Proč bych měl znovu absolvovat emise když sem je dostal na dva roky ,když sem nepřišel STK a nestihl opakovačku?kdo si vymyslel tu lhůtu 30 denní platnosti dokladů od emisí?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Takže vy byste chtěl na technickou přijít s emisemi starými 23 měsíců, dostat červenou známku na dva roky a tedy jezdit s emisemi starými skoro 4 roky?
jiris*
hodnocení

Jako ty emise se někam vypaří...jsou na dva roky a ano,vždycky to tak bylo STK se přizpůsobilo platnosti emisí ...asi nechápete že emise stě zaplatil za auto ...proč bych měl znovu platit za stejné auto ...to je daň za provoz ...
Proč si myslíte, že emise od měření platí 2 roky?

hodnocení

0x

No kto to asi vymyslel? No predsa zákonodárcovia a poslanci to schválili. Ja osobne by som dal dobu platnosti spoločnú,žiadné dva doby platnosti.

Však ona už je společná. Emise chápejte jako jeden z bodů TK.

hodnocení

0x

Proč? Protože jste nestihnul opakovanou v daném termínu! pokud se nestihne vtermínu 30 dnů, pak se celá za plnou cenu opakuje . To je Váš problém, že jste si auto na TK nepřipravil dopředu a musel jste ji opakovat.

jiris*
hodnocení

Ach jo ...tady píšou samý asi zákonodárci ...emise si můžeš udělat kdy chceš ... mají platnost dva roky ...proč mi nedají STK na stejnou dobu jako emise ...já nepotřebuji STK na dva roky ...ať mi to zkrátí ...ten zákon si protiřečí

To je ale tvůj problém, že auto nemáš v pořádku a vyhodili tě.

Já jsem vždy měl emise společně s STK a nikdy mě nevyhodili.

Lajdáš to, jezdíš křápem (autem, které je evidentně v nepořádku, nemyslím stářím) a brečíš na zákonodárce?

Breč u sebe, že na to nemáš. Tak choď pěšky? To tě máme litovat nebo co?

Nech si auto opravit nebo ho zlikviduj a nepiš sem nějaké breky.

jiris*
hodnocení

To jak kdybys tvrdil že musíš jít na STK dycky po dvou letech ...když pudu po roce protože chci tak mi přeci nikdo nebrání ...když půjdu po propadlé STK za dalších deset let taky to nikomu nevadí ...tak nechápu pády to pravidlo ...snažím se dovolat na ministerstvo ať mi to někdo povolaný zdůvodní a zarltim mě nikam nespojili...

Ještě zkus Bohnice. Tam tě vyslechnou.

Už jsi to mohl mít vyřešené dávno. Hledáš špatnou cestu, která nikam nevede a okrádá tě o čas, ale to je ti asi jedno.

jiris*
hodnocení

Ty budeš zřejmě hrozný trotl ...plances kule z baňama dokopy...ta otázka byla jednoduchá a zatím ste tady nikdo na ni neodpověděl,páč tu odpověď neznáte ...ti co to vymysleli a schválili sou jen lidé a sou tu jen a jen pro nás ,vy ste si je tam zvolili ...

Tak se vrať na slovensko Maďare a neřeš zákony ČR.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]