Nejste přihlášen/a.
Pěkný den![]()
Máte prosím jakékoliv zkušenosti s tekutými sněhovými řetězy ve spreji? Fungují?
Děkuji.
Vzhledem k tomu, že se tekuté řetězy musí stříkat na suchou pneumatiku a pak Vám možná pomohou akorát vyjet ze závěje, je praktičnost tohohle vynálezu prakticky nulová.
Hlasuji pro klasické řetězy. Ty ve spreji jsou fajn jako nouzovka, rychle se nastříknout a trochu pomůžou při vyjetí třeba na ledě. Ale po pár metrech anebo protočení jsou pryč. Ta plastová kravina - může být fajn jednorázově při problému, ale za ty prachy... Četli jste recenze?
Tak jasně. Je to plast. Když to obuješ na těžký auto a ještě stojíš na plynu jak na rejči, tak se ten pásek rozletí jak prd
.
V práci jsem měl kolegu, kterej vyjížděl z parkoviště stylem plnej plyn a prej čím rychlejc se kola točí, tím líp
. A to vypínal i ASR. Prý je to nanic.![]()
Sprej nemám zkušenost, ale tohle jsem si vyzkoušel a pomohlo mi to z menší závěje na předokolce. Ale není to moc pro lidi na plecháčích. Ale asi by se to taky dalo těmi otvory protáhnout.
Ovšem ptáš se na sprej. ![]()
Ten sprej mi připadá jako navoskované lyže. Asi to bude mít taky své limity.
Na pořádnej sníh... řetěz bude řetěz... ale zase vopruz s nasazováním a pak to dávat od sněhu do kufru auta (kamiony to dávají za kabinu nebo u nádrží na věšáky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.