Nejste přihlášen/a.
Pěkný den
Máte prosím jakékoliv zkušenosti s tekutými sněhovými řetězy ve spreji? Fungují?
Děkuji.
Vzhledem k tomu, že se tekuté řetězy musí stříkat na suchou pneumatiku a pak Vám možná pomohou akorát vyjet ze závěje, je praktičnost tohohle vynálezu prakticky nulová.
Hlasuji pro klasické řetězy. Ty ve spreji jsou fajn jako nouzovka, rychle se nastříknout a trochu pomůžou při vyjetí třeba na ledě. Ale po pár metrech anebo protočení jsou pryč. Ta plastová kravina - může být fajn jednorázově při problému, ale za ty prachy... Četli jste recenze?
Tak jasně. Je to plast. Když to obuješ na těžký auto a ještě stojíš na plynu jak na rejči, tak se ten pásek rozletí jak prd .
V práci jsem měl kolegu, kterej vyjížděl z parkoviště stylem plnej plyn a prej čím rychlejc se kola točí, tím líp . A to vypínal i ASR. Prý je to nanic.
Sprej nemám zkušenost, ale tohle jsem si vyzkoušel a pomohlo mi to z menší závěje na předokolce. Ale není to moc pro lidi na plecháčích. Ale asi by se to taky dalo těmi otvory protáhnout.
Ovšem ptáš se na sprej.
Ten sprej mi připadá jako navoskované lyže. Asi to bude mít taky své limity.
Na pořádnej sníh... řetěz bude řetěz... ale zase vopruz s nasazováním a pak to dávat od sněhu do kufru auta (kamiony to dávají za kabinu nebo u nádrží na věšáky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.