Nejste přihlášen/a.
Dneska jsem nastartoval Audi A4 B6 2003 2.5TDi 120 kW BDG
Po nehodě a auto stálo 3 měsíce a auto dělalo tenhle zvuk (viz. Videa) myslíte si že to klepe nebo že to jsou normální zvuky nafty když dlouho stála?
3x
Mam tu klučinu co sprejem startuje starý vito a když slyšim ty zvuky po startu tak jen čekam jestli mu ten motor nepoda ojnici
Našel jsem způsob jak poslat ty videa. A jak dlouho mám tak počkat než se srovnaj otáčky a nebude klepat?
Ještě jenom na přístojovce svítí červená olejnička s nápisem ´´oldruck´´ což by měl být tlak oleje, nevíte někdo co by s tím mohlo být? Před 3 měsícama to nesvítilo, vyměnil jsem vakuovou pumpu, utáhl a nic neteče a začala svítit ta olejnička.
2x
Nejdou sem vložit videa tak to tu zkusím nějak popsat, auto stálo 3 měsíce a konečně nastartovalo s pomocí rychlýho startu. Jsou normální takové ´´mlátící´´ zvuky z naftového motoru když dlouho stál? Při nastartování motor měl 1100 otáček ale občas stoupali na 1300 +-, dále se kolem motoru kouřilo jako kdyby pára ale nechce se mi věřit že by se to za 10 sekund nastartovanejch ohřálo natolik aby se vypařoval sníh a voda co byla na motoru. A myslíte si že motor mám zkusit nechat chvilku běžet na volnoběh nebo motor klepe a tím pádem je to pro něj konec?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.