Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je potřeba nechat vyměnit sklo?

Od: expl1cit odpovědí: 14 změna:
Zdravim, všiml jsem si dnes na čelním skle docela výrazných a hlubokých škrábanců na čelním skle. Vůbec nevím, od čeho by to mohlo být, ale zajímalo by mě, jestli je potřeba sklo vyměnit nebo s tím mužů normálně jezdit. Na internetu jsem totiž našel informaci o výměně jen ohledně prasklých čelních skel, ale nic ohledně poškrábaných skel. V příloze posílám foto.
Je potřeba nechat vyměnit sklo?
Je potřeba nechat vyměnit sklo? #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Poškrábané a dost = na výměnu.

Asi kovová škrabka na led nebo vandal.

hodnocení

1x

Více, jak 2 cm v činné ploše předního skla. Prasklé, jako poškozené poškrábáním.

expl1cit
hodnocení

I když je to mimo činnou plochu skla, tak je potřeba vyměnit? Je to jakoby v tom “černém pruhu” který je přes celou šířku čelního skla a stěrače do té oblasti již nezasahují.

uvidíš podle pčr nebo stk

hodnocení

0x

Co to je za auto? Přesněji - kolik asi stojí sklo? Před čtrnácti dny jsem s autem prošel opakovanou TK, dali mi auto, odjel jsem a po dvaceti km mi na dálnici vystřelila kapota. Sklo v hajzlu, chytal jsem rapla, že nové sklo tak osmičku, stálo nakonec osmnáct stovek + lepidlo, primer a struny. Pokud by to u Vás bylo podobně, vyměnit. Mám jedničkovou octu

expl1cit
hodnocení

Mám dvojkovou ovci po faceliftu

Jsem to tajně tipnul správně. Na fotce je vidět volant a nápoják ve středové konzole.

Za sklo je to 2-3 tisíce

007cz
Sklo v náhradě není drahé ale za dva, tři roky přes něj není vidět.

007cz, to je u mně v pohodě, o tejden pozdějc mě profackoval kodiaq, nedal přednost, sklo opět v lokalitě úplně stranou civilizace, mimo jiné. *alene*

007cz
Berger.Tak vám ten spotřebák platí pojišťovna:).

Jj, už spočítáno. Totálka, poslali více, než za kolik jsem tu káru před dvěma roky koupil. A už opraveno, na vrakáč někdo přivezl octu v barvě, pohoda. Jsem spokojen. Sklo jsem koupil opět nové...

007cz
Mám to podobně, dcera má takové "nestandardní" auto, už dvakrát do ní někdo couvnul. Z nárazníku lakýrník za lahvinku vždy udělal nový kousek. Pojišťovny dnes platí dobře, náš nárazník už vydělal dost peněz.

hodnocení

0x

To je nějaká dodávka? Mi to přijde jak podřená zatmavovací vrstva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]