Zdravim, všiml jsem si dnes na čelním skle docela výrazných a hlubokých škrábanců na čelním skle. Vůbec nevím, od čeho by to mohlo být, ale zajímalo by mě, jestli je potřeba sklo vyměnit nebo s tím mužů normálně jezdit. Na internetu jsem totiž našel informaci o výměně jen ohledně prasklých čelních skel, ale nic ohledně poškrábaných skel. V příloze posílám foto.
I když je to mimo činnou plochu skla, tak je potřeba vyměnit? Je to jakoby v tom “černém pruhu” který je přes celou šířku čelního skla a stěrače do té oblasti již nezasahují.
Co to je za auto? Přesněji - kolik asi stojí sklo? Před čtrnácti dny jsem s autem prošel opakovanou TK, dali mi auto, odjel jsem a po dvaceti km mi na dálnici vystřelila kapota. Sklo v hajzlu, chytal jsem rapla, že nové sklo tak osmičku, stálo nakonec osmnáct stovek + lepidlo, primer a struny. Pokud by to u Vás bylo podobně, vyměnit. Mám jedničkovou octu
Jj, už spočítáno. Totálka, poslali více, než za kolik jsem tu káru před dvěma roky koupil. A už opraveno, na vrakáč někdo přivezl octu v barvě, pohoda. Jsem spokojen. Sklo jsem koupil opět nové...
007cz
Mám to podobně, dcera má takové "nestandardní" auto, už dvakrát do ní někdo couvnul. Z nárazníku lakýrník za lahvinku vždy udělal nový kousek. Pojišťovny dnes platí dobře, náš nárazník už vydělal dost peněz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.