Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč motor jede málo/hodně pitbike

Od: dalkos odpovědí: 7 změna:
Ahoj už si nevím rady, tak zkusím cizí zkušenosti, mám pita DemonX do nedávna jel jak divoký prase a teď má divný chod, volnoběh ok seřízené ventily, rozvody, čisté trysky, karbec Molkt. do necelé půlky plynu ok potom jakoby tam netekl pravidelně benzín a při 3/4 až plný zase v pohodě, ať mám směs jakoukoli nemůžu jet “výletním tempem” buď jen na “kadla kadla” nebo “pilu” když jedu na půl tak jede/nejede/jede/dusí/jede prostě všechno. Neví někdo čím to je?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U křoviňáku se mi čas od času zadělával vejfuk. Stačilo vypálit.

petrovic

Tak to si mel dvoutaktni krovinak. Pise o serizovani ventilu, vyfukem to nebude. Pokud to jede, nejede, cuka, tak to bude karburatorem. Zkontroluj jehlovy ventil zda se nezasekava a dobre zavira. Zkontroluj hladinu benzinu v plovakove komore. Sroub bohatosti smesi nastav do zakladniho nastaveni. To same udelej s jehlou. Taky zkontroluj, zda dobre funguje sytic. Musi dobre tesnit.

Vejfuk se zadělává u dvoutaktu..on má čtyřtakt

Aha, tak to jsem šlápl úplně blbě. *co**mir*

dalkos
hodnocení

Zjistil jsem, že když spustím jehlu o jeden zub níž, tak už to jde za plynem suprově, ale problém je, že šoupátko už nedosedne, takže tím pádem to má hodně otáček a jehla se mi jakoby malinko zasekává v trysce, zároveň šroub volnoběhu můžu v klidu odšroubovat a na volnoběh se téměř rozjedu bez plynu mám tedy koupit novou trysku, nebo jehlu? Nebo jaké je jiné řešení? Napadlo mě dát to zpátky do původní polohy a vypilovat šoupě, ale to je extrémní prasárna, jinak jsem dal bohatost jen o jednu od úplného zašroubováni což se doporučuje 1-1,5 otočky, ale svíčka je černá, nevím za jak dlouho se změní barva, ale na černo šla rychle, když dám míň, tak už to samo chcípá

hodnocení

0x

A čo očakávate od vysokootáčkového motora pre lacnú motorku? Že spraví 1 milión ako 1,9 TDI? Proste vylágrovaný motor a pridávaním paliva len mu spravíte rýchlejší koniec.

dalkos
hodnocení

No opravit to jde vždycky, na motorce je teda najeto 860 mth.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]