Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xsara Picasso - správný postup montáže boční lišty dveří

Od: vitovec® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den! Jsem postaven před úkol namontovat na dveře Xsary Picasso po drobné nehodě "upadlou", nepoškozenou boční plastovou lištu. Abych neudělal nějakou chybu, obracím se na zkušené o radu.

Do lišty vložím nové plastové montážní spony a celek pak narazím do otvorů ve dveřích. A zde je prostor pro radu od zkušenějších. 1/ Je lepší lištu do dveří jen plynule "natlačit, nebo to chce raději úder, náraz. Postupně od konce, nebo naráz celou lištu. 2/ Lze dřík "spon" trochu namáznout, aby se lépe,snáze a bez poškození zasunul do otvoru? 3/ Nepopraskají ty spony, když to budu montovat nyní, za nízké teploty. Nepočkat raději na jaro? Auto jezdí i bez té lišty *hi*

Xsara Picasso - správný postup montáže boční lišty dveří
Xsara Picasso - správný postup montáže boční lišty dveří #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pokud budou teploty +10°C a víc pak nyní pokud pod cca těch 10°pak raději udělat v teple.

hodnocení

5x

V mrazu pod 5C popraskají a já je mírně mažu vazelínou co je zrovna po ruce. Jen ty náběžné hranky aby skllouzli a zapadli.

hodnocení

Dobrý den! Pánové, děkuji za rady, kterými jste schválili a ověřili mnou, laicky plánovaný postup. Montážní otvory ve dveřích jsem přelepil, aby se tam zbytečně nedostal nějaký "slaný bordel", pokračovíní bude na jaře.:)

Taky bych tak postupoval ;)

hodnocení

0x
Ono se nemusi cekat na jaro,je spousta mist, kde se da zaparkovat bud zadara, nebo za slusny peniz. Treba nektery garaze obchodnich center pro zakazniky, kde je fakt o dost tepleji nez 10 °C

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]