Nejste přihlášen/a.
Ono je jedno zda je to KFX z citroenů-Saxo-ZX-xsara-C4 nebo z peugeotů -106-206- 306...Zástavba se liší jen periferiemi -altik, klimakompresor případně hydro čerpadlo (pkd není posilovač hydroelektrický či čistě eletrický) Obraťte se na p.Tobolíka- autozet.cz nebo pak na Voton. Tobolík začal výhradně s prodejem ND na PSA, U něj nebyl žádný problém stejně tak u Voton (zde jsem dokonce za výfuk platil poštovné v závratné sumě asi 16kč!)
ano zkusím, nicméne motor má rozdíly v prumeru trubky do které se vkládá měrka ...proto mi to nepasuje
tak jsem nepochodil berou jen dle VIN takze to jsem jiz zkousel nepasuje, motor TU3JP KFX musí mít nejaké konstrukcni rozdily v merce oleje potřebuji poradit kde bych jeste mel hledat nebo kde vsude KFX motor byl a dle toho bych zkusil merku najit, procházel jsem vse ale vsude je merka vetsí nez na mém motoru...diky
objel jsem vrakace v okolí a nic , voton ani Hulín nepomohli...
puvodní merka má rozmery :
tloustka 0,6-0,7 mm
šířka 2,7 mm
délka kovového 546 mm (plastový vršek se totálně rozpadl)
to co jsem koupil (viz odkaz níže dle vin v příspěvku)
tlouštka 0,9 mm
šířka 3,7 mm
délka k dorazu 517
celková délka 541 mm až na konec plastu
plastová část této merky nejde vubec vložit do kovové trubky na meření oleje je velká, jde krásne do motoru jiného KFX TU3JP ale do mého nepasuje, protože ta trubka v motoru má menší prumer..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.