Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Golf GTI nebo Leon Cupra

Od: martin6 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám v plánu koupi druhého vozu jen pro radost a rozohoduji se mezi Golf GTI nebo Leon Cupra. Oboje ročník 2015 - 2018 s nájezdem do 100 tisíc kilometrů. Auto bych si nechal dovézt z DE. Cena do 500 tisíc korun.

Čemu by jste dali přednost a proč. Ocením i zkušenosti pokud je tu nějaký majitel výše uvedených.

Golf GTI nebo Leon Cupra

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x

Větší praktické zkušenosti nemám, znám pár lidí, co ty vozidla mají a jsou spokojení. Řídil jsem oboje, Golf na mě působí malinko usedleji, osobně jsem vždy preferoval Cupru, nicméně tak jako tak to nejsou pro mě osobně příliš zábavná auta a pořídil bych si je primárně na "daily". Můj tip je zařadit do svého výběru i30N. Možná není tak rychlé, ale svým charakterem strčí obě do kapsy a nejspíš bude za tu cenu i novější kousek.

mathew
hodnocení

0x
Já si auto pro radost teda představuji dost jinak. Za 500 tisíc bude pěkný Mustang s V8 a manuálem což je auto pro radost.
nox®

Pro někoho je radost burácení osmiválce, pro někoho agilita v zatáčkách. A tam na tom bude hothatch o něco lépe. Každopádně proč ne, auta to jsou fajn. Ale pořídil bych si to jako první auto, které splní požadavky jak na denní ježdění, tak na zábavu.

paveldvorak
hodnocení

0x

Za 400 mega se dá v D koupit solidní porše kajen s motorem V8 4.8L...těch 100 litrů si odlož na servis nebo na benzin. lehkou nohou bych s tím odkázel jet za 15 litrů..když buou dobré brzdy a podvozek, budeš si to hýčkat abys do tzoho enmsuel sypat prachy...objem ničím nenahradíš...co je to za radost, nastupovat do vany? Když nmůžeš nasedat do normálního auta?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]