Nejste přihlášen/a.
Zdravim, v Tp průkaze mám napsaný rozměr, pneumatik 19, ale mám tam pouze letní. Chtěl bych si na tento rozměr dát zimní. Chtěl bych vědět jestli je to velký problém, nebo jestli se to dá dopsat do TP, že mohu mít i zimní. Hledal jsem na internetu téma s podobným problémem, ale mám pocit, že jsem snad jediný v republice, kdo má v TP napsanou tuhle blbost. Byl bych rád za nějakou radu, popřípadě jak získat typový list na alu kola bbs 19 original opel insignia. Našel jsem stránku typove-listy.cz, ale nevím jestli je věrohodná. Ale stačí mi info, jestli je to normální mít napsané pouze letní, protože jsem to snad nikde ještě neviděl. Předem díky.
Ty devatenáctky jsou tak drahé, že téměř za stejnou cenu pořídíte ty první sedmnáctky i s ráfkama. A nebudete muset za půl roku zouvat.
Asi neumíte vnímat čtené!
To platí jen pro ty 3 rozměry pneu u kterých to je napsáno-ty pouze jako leztní stejně jako u dalšího pak jen M+S. ostatní můžete mít jaké chcete -v daných prozměrech a indexech (ty jediné můžou být vyšší nikoliv nižší,ale tam je výjímka u zimních!)
Ptá se pouze na rozměr 19,
rozměr, pneumatik 19, ale mám tam pouze letní. Chtěl bych si na tento rozměr dát zimní.
Ne, nelze, pokud nejsou napsány na řádku nahoře.
Ale taky jsem to ze začátku nepochopil...
většina lidí o tom slyší poprvé****co slyší většina?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.