Nejste přihlášen/a.
dobrý deň, poprosil by som o vaše názory na kúpu auta. Už dlhšie pozerám po BMW radu 1 no rád by som sa opýtal na pár vecí hlavne tých, ktorý majú skúsenosti s týmito autami. Vyhliadnutý typ mám 118i ročník 2008 (veľa ludí hovorí, že 116 sa treba vyhnúť/. Moje otázky sú, či je na toto auto spolahnutie, ako nákladná je údržba a servis tohto auta a či je kúpa tohto auta dobrá voľba. Samozrejme, viem že záleži ako sa o auto bolo postarané atď. Ďakujem.
@gumidek: Opravdu? Z kolika BMW mate zkusenosti? Vlastnil jste nekdy nejake? Servisoval? Presne kvuli temto "hospodskym moudrum" odsud odeslo mnoho lidi, co umeli poradit a meli prehled.
Jenze jejich rady byly bohuzel valcovany lidovymi moudry namistrovanych arogantnich frajirku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.