Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyřazení START STOP

Od: rijan® odpovědí: 15 změna:

Má někdo zkušenost se vřazením "mezikusu" z Aliexpresu do tlačítka StartStop? Viz obr..Funguje to? Případně jak to tam vložit?

Díky za odpověď.

Vyřazení START STOP

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

A to je ťažko za niekým ísť,kto sa tomu venuje a naprogramovať do riadiacej jednotky deaktiváciu štart-stopu?

hodnocení

0x
Mě z obrazku vyplývá že se vypojí konektor z tlačítka start stop a tento bazmek napojíš na tlačítko a z druhý strany bazmeku napojíš vypojený konektor
Ja bych radši u mínusu baterie vypojil malí konektor a zajistil si krom zrušení start stopu i trvalé dobíjení

hodnocení

0x

Nejprve vytáhneš spínač světel (kulatý otočný ovladač) a prsty po něm tou dírou zezadu vytlačíš startstop tlačítko (vypadne ti celá ta trojklávesa).

hodnocení

0x

Tady to dokonce borec dělá

doplněno 27.11.23 14:27:

makak
Je fascinující sledovat ty videa, kde lidé dělají věci jednou rukou a strašně se tím trápí, protože v druhé drží telefon *smich*

Je vůbec fascinující, že někdo dělá videa pro lamy :)

makak
Proti tomu nic nemám, když nevím, jak cokoliv udělat,tak určitě už někdo dal na YouTube videt jak na to...

Naprosto zbytečná funkce, která jen prodražuje auto. I její blokace stojí další peníze.

vernon
Kam bek puš hýr, vole...
Připomíná mi to jednoho týpka, který na YT ukazuje opravy starých televizorů, rádií a podobných střepů a mluví při tom naprosto děsivou angličtinou s prazvláštní dikcí a s ryze českou výslovností, včetně drnčivého "R"... :-D
27.11.23 19:48

Jo, Danyk :)

A co pro Octávii rok, výroby 2018. Jak tam to vypnout?

Díky

makak
Podobnym kablikem pro Octavii 2018.

Šlo by to i koupit si diagnostiku ELM327, nainstalovat aplikaci do mobilu, spojit se s autem a nastavit hraniční napětí pro startstop. Když při startu klesne pod nastavenou mez, tak si systém myslí, že je baterka slabá a krom zmíněné deaktivace startstopu akorát vyhodí hlášku o slabší baterce či co a to je vše.

runner2
hodnocení

0x
Já jsem jednoduše odpojil kablík u baterie k RJ, Octavie rv 2017.

hodnocení

Děkuji všem "rádcům" za perfektní porady. Jdu si to koupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]