Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ vs lékařská prohlídka

Od: kraken1965* odpovědí: 7 změna:

Dobrý de vážení.Může mi někdo poradit? Až do roku 2000 jsem měl zadrženej průkaz ze zdravotních důvodů.V roce 2000 jsem si zažádal o přezkoumání zdravotního stavu a na základě toho mi byl řp vrácen a já už jezdím deset let bez potíží a bez nehod.Tento rok si musim zajít řp vyměnit za novej a mám strach aby by zase pomě nechtěly znova nějaké lékařské vyšetření a řp mi dali.Děkuji za radu případně jak to zjistit.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Nemějte strach, již o něj nepříjdete, běžte si ho v klidu nechat vyměnit.

cyril*

Odkud berete tu jistotu?

hanher*

Schválení o způsobilosti dostane buď na neurčito, nebo na dobu určitou, o jejíž délce musí tazatel vědět.

kraken1965*
hodnocení

vydání řp nebylo omezeno nějakým časovým omezením prostě jsem znovu nabyl způsobilost znovu řídit dopravní prostředky.Tak by neměl bejt problém.

hanher*

Ano, tak výměna ŘP by neměl být žádný problém.

cyril*

Pak tedy záleží jen na tom k jakému účelu ŘP užíváte a kolik je Vám let. Oboje má na nutnost posouzení zdravotní způsobilosti vliv.

kraken1965*
hodnocení

Je mi 45 A jsem amatér.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]