Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování CD do měniče ve staré audi

Od: audi odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Mám audi z roku 1998 s rádiem Audi navigation plus, v kufru mám cd měnič který bere asi jenom originál cd protože když jsem ho zkoušel vypálit tak to napíše cd error a moje otázka zní zda se dá cd nějak vypálit aby šlo přehrát. Moje druhá otázka je jestli jde nějak prehrát software v rádiu aby bylo česky. A poslední otázka je jestli jdou vypálit mapy na cd popřípadě jak a kde je sehnat. Děkuji za všechny odpovědi a přeji hezký den

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

2x

Při vypalování audio CD je potřeba zvolit disk-at-once (disk/sekci najednou). Jinak to běžné CD přehrávače nepřehrají.

paka
hodnocení

1x
Obrať se s na firmu z nový PakyTy před 20 lety počešťování navigaci, jak jsem jel okolo, tak ta firma tam ještě je..:

hodnocení

1x
A umí ta mechanika oficiálně pálené cd? Mohlo by pomoct čistící cd. Jinak ještě záleží na samotných médiích a vím, že vybíravé mechanice jsem vypaloval na nejnižší rychlost.A zkusit i mazací cd.

Nejnižší rychlost vypalování je tak nějak podmínkou bych řekl. Já to ani nepsal, protože sám jsem vždy takto pálil.

Záznam je kvalitnější a CD je čitelné i po 20 letech.

Ty, která jsem pálil 48x tak už dnes ani nepřečtu.

hodnocení

0x

Můžete zkusit vypálit přepisovatelné, tedy CD-RW. Chová se trochu jinak, ale je to loterie, buď to vyjde, nebo ne. Taky může pomoct vyčistit opiku laseru, ale kdo to numí, může to i zničit.

hodnocení

0x

Signál z vypalovaných CD je asi o 30% menší než z lisovaných. Jestli je laser slabší nebo je umazaná optika, je možné, že to bude číst blbě. Jde to opravit.

hodnocení

0x

No hlavně musíš vypalovat jako Audio Formát.

Tedy jako CDA

Nesmíš mu tam strkat datové disky s mp3jkama. Logicky toto nebude umět :)

Převeď si MP3 do CDA formátu a vypal.

V CDA se na CD-R vleze 80minut hudby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]