Nejste přihlášen/a.
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Mimochodem to je originální rádio? Ten styl grafiky mi připomíná čínské napodobeniny.
doplněno 23.11.23 17:25: Vypadá to opravdu na roaming.
driveaccord.net/...
gusta
Typ rádia není nikde uveden,je to zabudované v autě a myslím že to nemusí nutně souviset s rádiem, když dám úvodní obrazovku tak je to tam taky.
Koukal jsem i na telefon (Samsung Galaxy S23 Ultra) a nic jsem nenašel. Návod k autu má 830 stránek - nic, pak je tam návod k navigaci - také nic.
Vzhledem k tomu, kde se to objevuje, mohlo by to nějak souviset s Android systémem. Jak, to bohužel zatím netuším.
gusta
Mám stejný telefon,taky jsem si ho stáhnul do mobilu a nic.Jinak dik za ochotu.A jak se říká nedá mi to spát.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]