Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RM na displeji auta

Od: gusta odpovědí: 15 změna:
Dobrý večer
Co by to mohlo znamenat na displeji auta v horní části to RM najednou se to tam objevilo. Dik

RM na displeji auta

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Roaming? Nejste s autem v zahraničí nebo někde u hranic? Je to u ikonky mobilního signálu, tak mě to napadá jako jedna z možností.
Mimochodem to je originální rádio? Ten styl grafiky mi připomíná čínské napodobeniny.
doplněno 23.11.23 17:25: Vypadá to opravdu na roaming.
driveaccord.net/...
gusta
hodnocení

Byl jsem dnes v Polsku, ale ne poprvé a nikdy to tam nebylo.Je to originální displej i rádio v něm zabudované japan
To by mi také přišlo jako nejpravděpodobnější..
Uvidíme co o své poloze napíše tazatel.

hodnocení

0x

Co říká Návod k obsluze?

doplněno 23.11.23 16:44:

Pokud možno přesný typ rádia?

gusta
hodnocení

Že je ode mě 400 kilometrů
gusta
hodnocení

Honda crv hybrid 2021

To je typ auta, já potřebuji typ rádia. Bez něj těžko něco najdu.

gusta
hodnocení

Typ rádia není nikde uveden,je to zabudované v autě a myslím že to nemusí nutně souviset s rádiem, když dám úvodní obrazovku tak je to tam taky.

Koukal jsem i na telefon (Samsung Galaxy S23 Ultra) a nic jsem nenašel. Návod k autu má 830 stránek - nic, pak je tam návod k navigaci - také nic.

Vzhledem k tomu, kde se to objevuje, mohlo by to nějak souviset s Android systémem. Jak, to bohužel zatím netuším.

gusta
hodnocení

Mám stejný telefon,taky jsem si ho stáhnul do mobilu a nic.Jinak dik za ochotu.A jak se říká nedá mi to spát.

Vím, že máte ten telefon, je to napsané vlevo dole na fotce ;)

kmet
hodnocení

0x

Není to ring modulation? Být tam napsáno FM, je to jasný, co to je, ale tohle je dab+

hodnocení

0x
Nemůže to být třeba Reversing mirror (RM)... zrcadlové otočení obrazu z parkovací kamery? S DAB+ to nemusí mít nic společného... Pokud kameru máte...
gusta
hodnocení

Kameru mám.
Vyzkoušejte obraz, když nikdo přesně nevíme, co RM znamená... někde tam bude i to přepínání obrazu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]