Nejste přihlášen/a.
Jsou 4 možnosti ...
1. buď to všechno vypusť,
2. věř, že letos nebudou zimy mínus 10
3. 60L červené nemrz kapaliny vidím prodávat za 3* baňok po 20l á 533,- Kč = 1599,-Kč.
4. 25l G11 vidím prodávat za 1000,-Kč
zdroj: vyhledávač GOOGLE a do okna FRIDEX 20L
já bych všechno vypustil, propláchl a dal nový fridex A MÁŠ KLID
Nevím s busy nemám zkušenost, ale asi bych to na svém-tedy POKUD budu v ziměš jezdit ! tak udělal ihned proplach čistou vodou a dal novou němrzku. Pokud v zimě nehodláte jezdit, nechal bych to tak a na jaře , před zahájením provozu pak teprve výměna! I když je to jen do -5°C, tak to v mrazu blok neroztrhne a nic by to nemělo poškodit. Nakonec na jednom z prvních aut jsem toto zanedbal a měl kapalinu jen na +- mínus 1 či 2°! žel jsem měl smůlu když přišly mrazy (tenkrát bylo u nác cca 3 dny -25 ! a dalších víc jak 14 dnů jsem pak ještě čekal na oblevu až to celé roztaje, s obavou že se něco poondilo. Po oblevě když celá soustava rozmrzla- NIC se nestalo. Na druhou stranu-objem náplně byl asi 10X menší , kolem šesti litrů chlůadicí kapaliny!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.