Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové, ztratil jsem plexisklo z jednoho předního blinkru, s ohledem na stáří 22 let 410tkm budu muset kvůli vzhledu vyměnit obě strany, ať to nevypadá blbě... Jsou mezi druhovýrobami nějaký rozdíly v kvalitě? Třeba z feldy pamatuju, že plexi brzo žloutlo, tak jsem mezi dvěma autama, každým s jedním origo a jednou čínou, přehazoval, aby jedna měla obě čirý a druhá obě žlutý Případně, mělo by smysl je hned preventivně stříknout (případně jakým?) nějakým bezbarvým lakem pro ochranu před UV? Díky
No tak pak mám výběr jednoduchej, Allegro sada na obě strany za 330,- s dopravou zdarma. Trochu jsem doufal, jestli aspoň něco z druhovýroby nebude nějak trochu vyčnívat.
Jinak mě rozesmály mlhovky DPA - jak na předface fábii, tak kulatý na face feldu (koupeno s úmyslem někdy zkusit nabastlit do nárazníku oktávky místo těch zbytečných čoček nahoře) - v obou H3ky bez označení příkonu a v obou případech reálně jen 35W
Jinak přední světla mám na oktávce TYC a po nějakých 4-5 letech skla úplně zdravý bez náznaku opotřebení nebo matnění, jenom paraboly nad žárovkou (u mě výbojkou) samozřejmě trochu šednou, je to vidět jen při svícení při pohledu zezdola.
Zároveň tyhle lampy potvrzujou nutnost těch 35W mlhovek - moje původní zkušenost s nima byla špatná, po roce jsem je úspěšně reklamoval (sklo zevnitř úplně šedivě matný, jako zapařený, ale ne vlhkostí) - evidentně za to mohlo denní svícení mlhovkama, se kterým předtím originály neměly větší problém, ale u TYC se vypařila odrazová vrstva z parabolky a napařila na chladný "sklo" (materiál parabolky možná nebyl problém, ale díry pro odvod tepla tam nějak spíš nebyly než byly).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.