Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Dnes jsem slyšel varování před e-shopy,které nabízejí pneu,po připsání částky na účet pneu nedodají.Chci si pneu objednat na PneuLeader.cz.Není možnost platit dobírkou,proto se zde ptám:Může někdo doporučit tento e-shop?Díky za reakce.
S gumama je to tak, že mají veliký obrat, což snižuje cenu a do toho se promítá i manipulace s pneumatikama (proč nikdo neumožňuje malokusové osobní převzetí?) žádný malý prodejce se nedostane na takovou cenu, aby moh aspoň trochu konkurovat velkým prověřeným prodejcům s hodnoceními. Pravděpodobnost podvodu bude tedy výrazně vyšší u neznámého eshopu bez hodnocení a zároveň s dobrými cenami u běžných značek pneu. Pokud je cena vyšší, než průměr, podvod to být nemusí. Taky se může stát, že přijde DOT xx20 nebo podobný, zejména u modelů pneu, které už nejsou na trhu k dostání. To taky bývá důvod k experimentování s neznámými, neověřenými prodejci. Pozor taky na poláky.
Jestli máš na mysli tu fa Pneuman,co o ní píšu,tak jsem psal,že platba je při převzetí.Včera dopoledne jsem objednával,dnes to má doručit Česká pošta.Ale asi budu trvat na kontrole datumu výroby,když má podle tebe sídlo ve Španělsku.Na druhou stranu,kdyby tu nebyl jejich sklad,jak by to doručily do druhého dne?
Tak už mám pneu doma,DOT bylo viditelný, možný zkontrolovat(0023).Jen ta hloubka dezenu,8mm je normálný u gumy 245/70-16?
Díky za odpověď.Myslím,že čím větší pneu,tím hlubší dezen.U tohoto rozměru jsem viděl inzerovanou hloubku 10mm.
Gumy jsem byl dnes nazouvat,malý problém byl,že byly skladovaný naležato a kdoví kolik kusů na sobě.Byl problém to nafoukat,nedolého to patkou na disk.Ale mám další dotaz:Minule jsem koupil 2 ks Bridgestone,žádný čtyřčíslí s DOT na nich není.Pouze tohle:6CMT P4A 3815 a na protilehlý str.02 2304.Znamená něco z toho datum výroby?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.