Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přejetí obrubníku

Od: david6 odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer, dnes při vánočním bláznoství, jsem při parkování nacouval a nasledně přejel ostrůvek s obrubníkem, rychlost cca do 10 km/hod, už jsem ho musel přejet když jsem na něj najel. Při přejetí žádný náraz pouze se auto zhouplo. Guma i disk je viditelně v pořádku, žádné rýhy ani škrábance, guma taky ok, při jízdě volant drží směr, vše vypadá být ok, mám radši zajet do pneuservisu na zvedák? Jedná se o nové auto, tak jsem vynervovaný jak prase. Omlouvám se za špatnou rubriku

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x
Pneu je v pořádku, disk také, žádné škrábance ani odření, auto jede normálně.
A proč byste proboha jezdil do servisu, nemáte co jiného na práci?

hodnocení

3x

Pokud je vše tak, jak uvádíš, pak jen zbytečně plašíš. Buď v klidu, nic se neděje.

david6
hodnocení

Ok děkuji, právě že mám hodně práce a do toho ještě tohle, díky za uklidnění a omlouvám se za klení

hodnocení

0x

Kola v pořádku, prahy v pořádku, žádný náraz, žádná odřenina, nikam to netáhne, nic za jízdy nebouchá... Buďte v klidu, kdybych měl jezdit do servisu při každém přejetí obrubníku, či jiné běžné překážky (ať už úmyslném, nebo náhodném) servis bych prakticky neopouštěl.

Něco jiného by bylo, kdybyste ten obrubník přejel při vyšší rychlosti (třeba nad 30 km/hod). Pak by bylo dobré nechat zkontrolovat geometrii.

david6
hodnocení

Děkuji, ano vše se zdá být ok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]