Dobrý večer, dnes při vánočním bláznoství, jsem při parkování nacouval a nasledně přejel ostrůvek s obrubníkem, rychlost cca do 10 km/hod, už jsem ho musel přejet když jsem na něj najel. Při přejetí žádný náraz pouze se auto zhouplo. Guma i disk je viditelně v pořádku, žádné rýhy ani škrábance, guma taky ok, při jízdě volant drží směr, vše vypadá být ok, mám radši zajet do pneuservisu na zvedák? Jedná se o nové auto, tak jsem vynervovaný jak prase. Omlouvám se za špatnou rubriku
Kola v pořádku, prahy v pořádku, žádný náraz, žádná odřenina, nikam to netáhne, nic za jízdy nebouchá... Buďte v klidu, kdybych měl jezdit do servisu při každém přejetí obrubníku, či jiné běžné překážky (ať už úmyslném, nebo náhodném) servis bych prakticky neopouštěl.
Něco jiného by bylo, kdybyste ten obrubník přejel při vyšší rychlosti (třeba nad 30 km/hod). Pak by bylo dobré nechat zkontrolovat geometrii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.