Ahoj..Chtěli jsme po letech natočit Fiat Ducato 2,5D 70kw typ motoru 8140.27. Motor chytil po letech nesmyslně okamžitě..toto jsem ještě nezažil! Dotknul jsem se klíče a hned to vrčelo! Jenže svítí mazání a dal jsem ruku nad ventilové víko a olej neprská, takže to prostě nemaže..asi. Jen, jestli někdo nezná tyhle motory..Olej tam je..Mám v plánu dát vanu dolů a mrknout na koš..Možná nejdřív vyměnit olej a filtr..Ale nevím o těchto motorech nic..Snad nebude v háji čerpadlo..
Buď v klidu, zatím mám Ale trefil ses..Kvůli ní to pořizuju S tím mazáním bys taky věděl? Víš všechno,tak proč ta kontrolka nezhasla? Dík O hladině oleje píšu, že je ho tam dost
petrovic
Mozne je vsechno. Muze byt zalepeny saci kos nejakym slemem z oleje. Taky muze byt pricpany olejovy filtr. Taky mohlo zustat viset cidlo. A pred odstavenim normalne jezdil? Je skoro vylouceno, ze by dlouhym stanim lehlo olejove cerpadlo. Takze, vana dolu a zkontrolovat kos. Umyt benzinem celou vanu a vycistit veskere usazeniny. Pekne odmastit a nalepit ji zpatky. Novy olejovy filtr. Nalit novy olej. Zkontrolovat cidlo. A startnout. Uvidis co bude. Pokud stale nebude mazat, tak cerpadlo.
@doutnak Vubec bych nespekuloval, udělat co rádi Petrovic. Tyhle motory jsou jinak nesmrtelný... Šéfovi jednou se počítadlo zastavilo na nějakých 900 000km. Řazení pod volantem. Pak se toho blbě zbavil kvůli korozi a koupil Traffic. Lituje dodnes
Nešpekuluju..Jen se ptám..jestli tam může třeba odejít nějaké kolečko, které pohání čerpadlo nebo tak něco..Já už jsem domluvený to vzít..Pokud se rodina nešprajcne,anebo pokud se neobjeví nějaký šikula, který jim nakuká nesmysly a předběhne mne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.