Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes cestou z Prahy mi přestalo za jízdy topit auto a přestal mi fungovat ukazatel teploty chladící kapaliny. Motor se nehřeje, jízdní projevy v pořádku, chladící kapalina neubývá. Když auto zastavím a nechám nastartované, tak za cca 10 minut se zpamatuje ukazatel chladící kapaliny a z 50 stupnů C což je u mě nejnížší hodnota budíku vyskočí na provozní teplotu což je 80 stupnů C a auto začne alespoń mizerně topit, jakmile se rozjedu tak za cca 15 min mi zase spadne teplota chladící kapaliny na budíku a auto už netopí vůbec. Jedná se o termostat? Múžu s vozem vůbec jezdit? servis by mě čekal až v pondělí. Kia ceed 1.0t-gdi 74kw/100koní 21000 km, benzín 2021 Ještě co četl a u novějších motorů už je nějaký termomagnet a termostat spíná větrák pouze jako pojistka v případě že modul termomagnetu selže, je to tak, jde mi o to abych případně nepoškodil motor, kontrolky žádné nesvítí
děkuji všem za případnou pomoc
Provoní teplota 80°C je málo. Přehřátí motoru není tragédie, u aut z minulosti to bylo dokoce poměrně časté, říká se tomu uvařit motor, nebo že motor, či auto vaří. Projevuje se to unikající párou z oblasti většinou víčka chladící kapaliny, které slouží také jako přetlakový ventil aby se právě motor nepoškodil. Riziko v tomhle stavu je zejména opaření po otevrení víčka, kdy se uvolní tlak v soustavě a voda se začne znovu masivně vařit a vylétávat ven, druhé riziko je poškození motoru při doplňování uniklé vody nalitím chladné, to se nemá dělat.
Takže ukazatel teploty vám funguje,nefunguje vám pravděpodobně ten termostat.Jezdit s tím můžete akorát vám bude zima a větší spotřeba...Ale že by vydržel pouze 20tis Km? No KIA aspoň 7 let záruky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.