Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za otvor s trubkou v podlaze? (Felicia)

Od: zdenek2® odpovědí: 14 změna:

Kdo ví, co je ta plastová černá trubka v podlaze Felicie a k čemu ten otvor slouží?

Uprostřed fotografie tam jak je odmontovaná sedačka spolujezdce.

Felicia 1.3 monobod.

Co je to za otvor s trubkou v podlaze? (Felicia)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

6x

Neni to topení?

k2
17.11.23 14:36

Je.

hodnocení

Ptal jsem se proto že v jiné Felicii to nemám a nikdy jsem to nepostrádal. Nechci být dotěrný ke konstruktérům škodovky, ale jaký význam má topení, které fouká (jestli teda fouká) teplo pod sedačku? Ono to prohřeje tlustou sedačku? Určitě neprohřeje. Na teplý zadek je odkjakživa výhřev sedaček.

A Felicie je tak malý vůz, že kdekoli v autě fouká teplý vzduch, za chvíli se to promíchá a je teplo v celé kabině. Čili z mého pohledu je to zbytečnost.

glyx
Nehořívá to přední sedačku, ale nohy cestujícího vzadu.

V době nábrhu Felicie se přebírala technologie Favorita.

Ten byl vytvářen s vědomím budoucí konstrukce Formana.

Tam by zima byla zadním pasažérům.

Je blbost dělat bez a s a vyrobit jiné topení.

Pokud to tam nemáš, tak to tam po opravě někdo nedal a zahodil.

hu
hodnocení

6x
To je vydech spodniho topeni pro zadni pasazery.
hodnocení

Aha, jed to pro zadní pasažéry. A jak se řešilo topení pro zadní pasažéry, když jiná felicie tento výdech nemá? Existují vzadu někde ještě jiné výdechy? Nikdy jsem si nevšiml, že by v tomto malém voze byla zima.

hu
Hele tohle nevim, asi stare modely Felcky to nemely? Ja myslim ze to mel i favorit?
Pust vetrak na max, nastav topeni na nohy a uvidis jestli z toho povali vzduch
hodnocení

Ne, opravdu to moje felicie z roku 1995 nemá. Proto jsem na to koukal jako na zjevení. Ono je to totiž hned na předním rohu přední sedačky, takže mne ani nenapadlo, že to má foukat až dozadu na nohy.

hu
Vsak tam mas i na fotce koberecek = zadni pasazeri presne tam maji NOHY :))
Fouka to jenom kdyz das kolecko DOLU NA NOHY, je to stejny i u Fabie a vetsiny aut …

Není to na rohu sedačky, ale pod kolejnicí sedačky pěkně schované. Blbě se koukáš.

hodnocení

5x

Má to každá felicie. Bez toho by mělo topení za rádiem vyústěnou díru nikam.

Asi to tam nikdo nevrátil.

Koberce jsou taky jednotné s dírou na výdech. Tmavá šedá i světlá šedá.

doplněno 17.11.23 15:55:

Díl 2 je stejný s Favority. Proto má číslo dílu 115... a né 6U0...

Co je to za otvor s trubkou v podlaze? (Felicia) #2

vernon
hodnocení

3x
Výdech topení na nohy cestujících vzadu. Má to každá Felicie od začátku výroby. Měl to už Favorit. Co na tom nechápeš?

... o kolečko méně. Jako v jiných dotazech.

Opravdovou výzvou je toto vysvětlit, ale pokud debata nikam nevede a stejně ho nepřesvědčíme, tak je to zbytečné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]