Nejste přihlášen/a.
Kdo ví, co je ta plastová černá trubka v podlaze Felicie a k čemu ten otvor slouží?
Uprostřed fotografie tam jak je odmontovaná sedačka spolujezdce.
Felicia 1.3 monobod.
Ptal jsem se proto že v jiné Felicii to nemám a nikdy jsem to nepostrádal. Nechci být dotěrný ke konstruktérům škodovky, ale jaký význam má topení, které fouká (jestli teda fouká) teplo pod sedačku? Ono to prohřeje tlustou sedačku? Určitě neprohřeje. Na teplý zadek je odkjakživa výhřev sedaček.
A Felicie je tak malý vůz, že kdekoli v autě fouká teplý vzduch, za chvíli se to promíchá a je teplo v celé kabině. Čili z mého pohledu je to zbytečnost.
Aha, jed to pro zadní pasažéry. A jak se řešilo topení pro zadní pasažéry, když jiná felicie tento výdech nemá? Existují vzadu někde ještě jiné výdechy? Nikdy jsem si nevšiml, že by v tomto malém voze byla zima.
Ne, opravdu to moje felicie z roku 1995 nemá. Proto jsem na to koukal jako na zjevení. Ono je to totiž hned na předním rohu přední sedačky, takže mne ani nenapadlo, že to má foukat až dozadu na nohy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.