Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Kde najdu na tomto stroji výrobní číslo? Chystám se na STK, tam to budou kontrolovat. Chci číslo najít a očistit aby bylo dobře čitelné. Bude to asi někde na zadní skříni, ale kde? Asi to bude těžká otázka, snad někdo bude vědět. Poraďte.
Dobře si ho očisti a zčitelni, ať ti ho technik nějakým rejpáním šroubováku nebo ocelákem ještě víc nepoškodí. Na STK je jim to fuk. Takže dobře se ptáš a připravuješ na čitelnost.
Zde co jsem našel (na fotce vpravo od hřídele pod šroubem)
Ahoj,
víte někdo kde hledat na traktoru Zetor 50 Super (s kabinou) číslo karoserie?
Díky! [ Tagun] 15.12.2015 Přidat odpověď
seriove cislo na Superi bolo na stlpiku riadenia pod stitkom. Nikde inde. Je to uvedene v prirucke aj s fotografiou. [rosch8] 27.11.2020
číslo u některých traktorů bylo raženo v kabině z boku na horní hraně převodovky, nebo na držáku přední nápravy z pravého boku [pavel11] 30.07.2020
Jinak na supru bývalo číslo podvozku na skříni mezi motorem a zadkem vlevo. Ale není tam často vidět.Razilo se proto znovu na konci u náhonu. Měl jsem několik podvozků s číslem jak na boku, tak vzadu u náhonu, samo, že každé jiné. [vintera] 30.07.2020
Mám kabinu se štítkem vlevo pod oknem, další štítek traktoru je na sloupku řízení. Číslo podvozku mám vyraženo dodatečně na STK vedle náhonu. [vintera] 30.07.2020
ja mám výrobné číslo vpravo od vývodového hriadeľa, je to 5 miestne číslo, trochu osvetlené [ Richard Havran] 30.07.2020
Zdravím, já jsem výrobní číslo na svojem supru nenašel, razilo se to ještě někde jinde, než ze zadní částí pod vývodový hřídel? Popřípadě jaká byla velikost raznic? Díky moc za info, kdyby někdo měl fotku, pomohlo by mi to, děkuji. [jena] 03.03.2017
Je jedno jestli s kabinou nebo bez kabiny. Výrobní číslo traktoru je vyraženo zezadu, při pohledu na náhonovou hřídel, ( co by střed hodin ) tak číslo je cca na páté hodině. [Roman] 16.12.2015
stitek byl na sloupku rizeni pod volantem [slava] 16.12.2015
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.