Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budou pasovat poklice pro Fabia3 a Rapid na Octavii 2?

Od: petersonn odpovědí: 8 změna:

Ahoj, koukám na poklice na svoji Octavii 2, líbí se mi tyto: obautodily.cz/... . Píší tam pro Fabii 3 a Rapid, které mají rozteč kola 5*100. Bude to pasovat i na Octavii s roztečí 5*112? Děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vůbec nejde o rozteč, ale o rozměr ráfku. Tedy 14", 15", 16" atd. Pokud je tento rozměr stejný, vámi vybrané poklice pasují.

petersonn
16.11.23 21:05
hodnocení

Ok, díky.

hodnocení

1x

No já bych si nebyl 100% jistý.

Jasně, že jde o velikost ráfku v palcích, ale origo Škoda poklice mají přidržení i o šrouby.

Zezadu jsou tři mističky a pokud nesedí rozteče šroubů, tak to bude muset upilovat.;)

Budou pasovat poklice pro Fabia3 a Rapid na Octavii 2?

Taky možnost. Ale i s těmi výstupky poklice na Rapid a Fabii budou pasovat na Octavii. Obráceně by mohl být problém.

Nemám zkušenost. Možno pootočit mezi šrouby těma chlívkama, ale zase by neseděl ventilek (poklice má pro něj vybrání).

Nevím.*zmateny*

petersonn
hodnocení

Holt to budu muset zkusit ;)

Pak nám napiš, jak to pasovalo ;)

bery*
Když jsem na Fabii 1 dal disky z Fabie 2, vzhledově stejny, jen snad o 4mm menší ET, tak tam už původní jedničkový poklice nešly, respektive nedržely. Naopak na oktavce mám k zimakum poklice z dvojkový a dokonce 2 a 2 trochu jiný (každá strana jiná :)) a drží fest.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]