Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mam otazku na mechse nebo sikovne internetove hledace, ja jsem takove stesti nemel a nedokazal najit konkretni info.
potreboval bych zjistit jaky presne olej (specifikace) patri do Hyundai i20 1,2 57kw rok 2010.
Druha vec je chytra kniha jak na to. Na i20 jsem nenasel, vite nekdo o necem podobnem?
Diky moc za info. Hezky den
Prima rada, ta mu pomůže
Navíc jak kdy, výrobce nepotřebuje životnost 500kkm ale přežití záruky a prodat další auto. Proto oleje řídký "ekovodičky", dlouhý intervaly výměn, doživotní náplně převodovek atd. Ne všechno v návodu je ideální a je třeba trochu se vyznat a ne jen slepě věřit návodu. Něco je dobrý trošku zkorigovat..
@asd1: Nic ve zlém, tvá rada je taky príma. Z ní se o specifikaci, natož přesné, oleje pro Hyundai i20 1.2 57kW také nic nedozví. Dozví se jen to, že má mít viskozitní třídu 5W-30, nebo taky 10W-40, taky až 20W-50. Ale o skutečné specifikaci oleje, alespoň že má být A5/B5, případně spolňovat nějaké další předpisy, se tam nic nedozví.
Přeji hezký den.
Nedozví se požadovanou specifikaci, ale dozví se který olej může použít, u těch olejů si může rozkliknout parametry a specifikace. Víc se mi to hledat nechce, i tak to je lepší rada než kecy z kterých se nedozví nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.