Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
plánuji zakoupit vůz v hodnotě +-500 tisíc kč. Líbí se mi Seat Leon Cupra 280/290/300 Bohužel u nás není moc z čeho vybírat. Proto bych chtěl vyzkoušet nějakou službu dovozu auta na zakázku. Z prověřených dovozců znám pana Kubrta a pana Horňáka oba díky videím na Youtube. Jenže oni jsou dost vytížení. Proto bych se rád zeptal není-li nějaký další ověřený dovozce aut který by nabízel stejné služby.
Díky
Neznám pana Kubrta, ani pana Horňáka, ale znám, který již mnoho roků vozí, hodně kámošů z okolí má od něj auta-
Já osobně bych se znovu zamyslel, jestli chci ojeté - již vlastněné auto ze západu za 500.000,- Kč.
Tady přece nejde jen o škrábanec tu a tam, či přelakovaný blatník, či míru opotřebení pneumatik.
Já do aut nedělám, ale v dodavatelsko odběratelských vztazích se západem jsem se setkal s nevídanými kauzalitami, které bych se nestyděl nazvat až podvody.
Já do aut nedělám****
a ti, co do toho dělají mají asi jiný názor, uživit se tím do konce života. Proto budou většinou poctivý.
Jako všude, i vyjímky zde, potvrzují pravidla
Ten Kubrt poukazuje na svou konkurenci, a velmi ji tam haní (mimo Horňáka, se kterým se snaží spolupracovat). A pán s dotazem se zde ptal na někoho jiného než Kubrta s Horňákem, kteří své služby prezentují na Youtube.
Myslím, že stačí se podívat na ČERNÉ OVCE ... a člověku hned dojde, jak jsem to myslel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.