Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kod radia Blaupunkt car 300

Od: radim59 odpovědí: 11 změna:

Zdravim,
Mam zablokovane radio Blaupunkt car 300, videl jsem ze je zde par lidi co ty kody dokazou vygenerovat, tak vas mile zadam o pomoc. Seriove cislo je v priloze.
Dekuji moc.

Kod radia Blaupunkt car 300

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

OK, pošlu. Co máš za oplíčka? Astra, Corsa?

...

Kodik 0602 ;)

doplněno 11.11.23 21:34:

Tak jsem ten prográmek na CAR300 našel.

Zde je printscreen

Kod radia Blaupunkt car 300 #2
radim59
hodnocení

Diky moc za rychlou odpoved, ale bohuzel tento kod nefunguje, sam jsem zkousel neco vygenerovat a vyhodilo mi to stejny kod jako jsi poslal.
Mam Astru 1.6 16V, rol 1999, moje prvni auto, krom mrtvyho ABS a tachometru jezdi uzasne.

spu
11.11.23 18:51

1004

spu
11.11.23 18:56

nebo 8668

Měl by na to jít BP calc. Dále pak přímo na GM blaupunkty jako máš ty taky takovej prográmek, ale ten mám bůhví kde.

Pak je ještě možnost, že to někdo neuměl odkodovat a naklonoval do eeprom jinou náplň z jiného rádia CAR300, takže už seriove číslo ze štítku nesedí.

Zkus ještě od spu, jak ti posílá kody.

Potom kdyby nic, tak dohledám ten prográmek přímo pro car300, ale vždy mi fungoval BPcalc

lmgify

@Gumidek: jenže on nemá sériové číslo GM...X..., ale GM...Y...

@lmgify a v čem to dekoduješ ty?

To X je podle mě spíš jakoby jakýkoliv znak. Y,X,B,...

radim59
hodnocení

Diky moc, kod fungoval a radio hraje skvele, jsi borec!

Ten 1766 fungoval nebo který?

Super!

lmgify
11.11.23 19:41
hodnocení

0x

8945

hodnocení

0x

Vydrž, ať si pokusy nezablokneš radio. Bez displeje se to nedá dělat a mít puštěné auto 48hodin při posledním pokusu je vopruz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]