Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám poměrně zapeklitý problém. Zbavuji se starého - již nepojízdného - Favorita, který je psaný na pratetu. Ekologicky mi ho zlikvidují a stačí jim pouze plná moc od pratety a má občanka s tím, že informace, které se normálně vypisují z velkého techničáku atd mi pochopitelně nepřepíší, protože doklady nejsou, takže mi napíší co je - SPZ, váha, barva (a bůhví co z toho auta ještě vykoumají). Problém ale podle mě nastane při odhlašování z registru vozidel. Co všechno tam chtějí, kde to popřípadě sehnat a kolik to stojí?
díky moc
m.
Nežli zavezete vozidlo na šrotaci, dojděte na evidenci vozidel, kde má tetička vozidlo registrované. Vezmete si 100Kč, občanku, plnou moc na získání duplikátu techničáku, (od tetičky podepsané bez ověření), s pak dojedete na likvidaci, vše předložíte, dostanete doklad, vezmete značky a opět na úřad vyřadit zdarma vozidlo.
Zdravím Milan ICQ 55180641
už aby stálo vystavení duplikátu technuičáku alespoň 1000,- Kč,. pak by se nepořádné pratety buď konečně naučily uklízet, nebo by platily...k převzetí autovraku by teoreticky stačil i výpis základních údajů z registru vozidel, který na dopravním odboru na požádádání vydají, s provozovatelem autovrakoviště ne neměl být problém domlucit se...vystavit dupliká TP, který se trvalým vyřazením vozidla stane neplatným a skončí v koši je kravina..
pane nu, když přijde na úřad, že nemá techničák, a že potřebuje vyřadit vozidlo...je to podle Vás zbytečnost vydávat techničák, ale já se domnívám, že je to nutné.
kam mu to napíšou, když ne do techničáku, který mu dají?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.