Ahoj ,mam Mazdu3, r. V. 2005,diesel 1600ccm. Až dosud jsem stále s provozem velmi spokojený, ale asi 2 poslední měsíce, třeba při jízdě do kopce, někdy i na rovině, mi to nahle z ničeho nic mi to samo sníží obrátky, 2, 3 sec, výkon se lehce sníží a samo se to samo zase naskočí na původní obrátky. Brzy mě po 2 letech čeká STK a emise a nevím, jestli musím navštívit značk. servis. Nechci vás nějak obtěžovat, ale jestli s tím máte nějakou zkušenost, budu Vám za event. rádu velmi vděčný. Srdečně Vás zdravím! Sebor
Kdy byl měněn naposled palivový filtr? Pokud nevíte, tak ho vyměňte, může být dost ucpaný a pak není schopen dodat vyšší množství nafty. To je ta možná levnější příčina.
Zdravím Vás, můj syn mi sehnal palivový filtr MANN FILTER WK 939 /13. Máte s tím nějakou zkušenost? Zvládl bych výměnu sám, zkušenosti s tím nemám, nebo mám sehnat servus Mazdy, třeba v Táboře. Jsem z Jindřichův Hradec. Díky za event. rádu. Sebor
Vážený pane Riva, přikládám Vám, jestli by Vám fotky mohly nějak pomoci. Kam dat ten palivový filtr vůbec patří? Byl bych Vám velice vděčný za každou pomoc! Sebor
Odcházející vysokotlaké čerpadlo, turbo, vstřiky nebo něco dalšího, ale díru v hadici bych asi vyloučil, protože by to dělalo pořád. Značkový servis navštěvovat nemusíte, ale taky může ve finále vyjít levněji než metoda pokus-omyl bez papíru u Franty v garáži
Výměnu palivaku člověk zvladne musí se filtr zalejt do plna naftou ale stane se že se zavzdušní palivová soustava a pokud nemate čerpadýlko a nevíte jak na to a ste v haji Tudíš bych si našel servis nemusi bejt zrovna autorizak a oni si stim poradí Další možnost je na nakym mazda klubu vložit dotaz jestli v okoli neni někdo kdo to umí
Ahoj, děkuji za odpověď. Nový díl mám v garáži, vyfotím ho a sem vložím. Pravděpodobně s tím bude umět profi Mazda servis. Zde v Jindřichově Hradci asi není. Zdraví a děkuje Sebor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.