Ahoj..Potřebuju přemístit auto na díly Sharan 1,9tdi, 66kw první model 1Z..Po roce stání přirezla lamela.Nezná někdo fígl, jak jí odlepit bez vyndání převodovky? doplněno 07.11.23 16:54: Tak jsem auto vytáhl a nastartoval s kvaltem a jezdil s vyšláplou spojkou a nic! Nepovolilo to..předtím jsem tam okénkem napral skoro celý WDčko..Nepomohlo to doplněno 19.12.23 07:22: Tak hlásím úspěch! Zkusil jsem to nastartovat přes kvalt se sešlápnutou spojkou...Zachrupalo v tom a už funguje..WD pomohlo
To mě taky napadlo sundat starter, když jsem koukal jak vypadá převodovka na netu. Ale čím to chcete kropit? Moje zkušenost je, že i WDčko s tou trubickou často striklo odrazem i okolo, aby nebyla mastná lamela. Musí se mačkat WDčko hodně málo, ať to nestrika z ty prodlužovací trubičky moc silné a všude kolem Nebo na to máte fígl
Ať to klidně klouže, ale vystavuje-rozpojuje..Je to tu sice rovina, ale bláto a samej strom..To bez spojky prostě nejde..Jasný, že jsem s tím dnes jezdil bez spojky,ale na place, kde to nevadilo..Ono by to WDčko jí stejně nezamastilo natolik, aby klouzala..alespoň ne pro moje účely
Toho asi moc nevymyslíš.. Vyšlápnout spojku a pobouchat příp. ohřát, pak zkusit urvat startérem jestli se utrhne - zařadit 5, zabrzdit a startnout..
Na startér jde i kus odjet, bacha chytne to a pojede, pokud umíš tak se dá jet i bez spojky, je třeba přesně rovnat otáčky motoru k rychlosti a kvaltu, do neutrálu vyškubnout v okamžiku kdy zuby nejsou v záběru ale točí se volně..
Zvedneš zahrábneš důlek a máš to na rovině.. Jestli sedí prahama na zemi tak to zvedneš fošnou podloženou půl metru od auta.. Lepší zvedat přímo kolo nebo rameno, nepotřebuješ tak velkej zdvih abys měl kolo nad zemí...
Přemístit auto na díly a jezdit je rozdíl.. Jo rez je sviňa To je tak když to jednou měsíčně neoživíš nebo to neni zakonzervovaný ve stodole... Jestli to neutrhne startér ani po pobouchání tak bez demontáže asi smůla, to pak bude jednodušší i levnější sehnat jinou káru "za odvoz" než tohle oživovat.. Minimálně demontáž, rozbouchat palicí a složit..
Máš pravdu..Ale postává to už tři roky celkem a vždy to jednou za rok normálně odjelo..Zvrchu tam nemá kudy natéct a zespod bylo lino..Je mi jasný, že vlhkost atd..Jen mě to štve..Neumřu, když to nepojede
Nezateče, ale v noci vychladne a ráno na studeným kondenzuje vlhkost ze vzduchu. Rosný bod..
Máznout - WD bych šetřil, stačí nafta nebo petrolej, stříknul bych stříkačkou s jehlou, to dostříkne metr daleko a bude se rozstřikovat uvnitř.. Ono WD je víceméně nafta, akorát litr nestoji 40 kaček ale trochu víc.. Pobouchat to kladivem s vyšláplou spojkou jestli neodskočí (asi ne).. Podle mě je přirezlá lamela na setrvák, ne to šoupání po hřídeli - to bys měl tvrdý pedál a nešel by sešlápnout, pokud by nepropouštěl uvnitř přes těsnění (taky častá závada)
Jednou jsem měl přirezlý pakny na buben a nakonec se utrhlo obložení z pakny, na bubnu jak přivařený, tak tipuju něco podobnýho
Asd1 napsal jsi Podle mě je přirezlá lamela na setrvák, ne to šoupání po hřídeli - to bys měl tvrdý pedál a nešel by sešlápnout, pokud by nepropouštěl uvnitř přes těsnění (taky častá závada) Já myslím, že tohle tvrzení nemusí být pravda, představ si, že je lamela nalepení na setrvák (at už prilepena třecí plochou nebo tisicihranovyotvor přirezlý na hřídel prevodovky). Lamela "nalepená" na setrvaku, ALE přeci hřídel prevodovky se NEVYSOUVA, vysouvá se jen vypinaci lozisko spojky, které klouže po hřídelí prevodovky. Takže může klidně vysouvat lozisko po hřídeli a zároveň může být lamela na té hřídelí zarezlá. Mrkni na obrázek Ještě jednou-hřídel prevodovky se nevysunuje, jen lozisko jezdí po hřídeli a pretlacuje pritlacak
Asd1 Jsi si jistej, že jsi měl přirezlý pakny k bubnu u brzd? Já bych spíš řekl, že zářezy byl mechanismus-buď prasátko, nebo mechanismus brzd, nebo oboje dohromady, když chcala brzdovka z prasete. Pak se to servalo. Tvrdím to, protože se mi to stalo u několika zaseklych pístů brzd (urvalo se třecí obložení) Pořád mi nejde do hlavy jak třecí obložení může prireznout ke kovu. To jediné že by ta lamela byla total sesoupana na ty nýty co jsou po obvodu a ty by přirezly, ale snad ne samotný třecí materiál... Nechci se hádat
Rez bobtná a je to "živej" organismus. Prostě rez zaroste do pórů obložení..Pak je to hóódně silný "lepidlo"..Výraz, že je něco zarostlý, přirostlý nevzniknul jen tak
Myslíš, že prirezla lamela v tom "tisicihranovym" otvoru na hřídelí prevodovky? Jdeš si jistě, že je prilepena lamela a neni chyba ve vypinaci systému spojky? doplněno 07.11.23 14:34: To je vlastně blbost co píšu
Pedál má odpor..Zašprajcnul jsem ho prknem a díval se okénkem k ložisku..vypadá to, že normálně vyjelo a zmáčklo přítlačák..Nejde to nahodit přes kvalt..auto vystálo důlky. Musím to nejdřív vytáhnout jiným autem..
A víš určitě, že je to prirezly? Možná ti nelze zcela vypnout spojka, že se vypinaci lozisko hýbe jen o něco ale ne tak, aby zcela pretlacila pritlacak a pretlacila pružiny. To skutečně může lamela přireznout tě hřídelí prevodovky takhle silně? Nenapadá mě jak to rozchodit... Psal jsi ze je to auto na díly. Když tomu uděláš tu spojku-opravis das novou lamelu, lozisko, pritlacak a vyfotis to vyměněny, tak si to vezme někdo třeba do lesa, drevorubci a tak...? Budou vědět, že koupi auto s novou spojkou. doplněno 07.11.23 18:46: Nechci buzerovat, ale kdyby ses do toho sundání prevodovky dal, už bys to měl sundaný Zítra nová spojka a auto by mělo větší hodnotu. Třeba do lesa pro ty drevorubce nebo na tahání dřeva Lesaci potřebovali auto do lesa na různé práce. Stěžovali si, že nabídky měly spojky zabiraly pomalu až nahoře. Takový auto se neztratí
Musí to bejt přirezlý..Opravdu vypínání chodí..Nevím jestli na hřídeli nebo přítlaku či setrváku..Loni to jezdilo-respektive jsem to natočil a roztahoval jsem tím auto atd..a i předtím to jen stálo a jednou ročně jsem si tím tady tahal, co bylo potřeba..Rozborka a výměna je to poslední co bych na tom chtěl dělat..Na díly to držím, ptž mám ještě Sharana na ježdění s STK..A nehodlám pak něco složitě shánět od vykuků..Dokud je to celý, tak to chci používat na pozemku..Nebudeme teď řešit, že bych to měl vyhodit a koupit si traktor
Přemýšlel jsem o tom, podle mě to půjde těžko bez sundání, jestli je fakt otvor v lamel prirezlej na hřídelí prevodovky, ani to šlapání na spojku na to mít vliv nebude. Ostatně jak píšeš... Taky by mě to štvalo
Není to zas až tak důležitý, ale štve mě to,no..Chtěl jsem tahat vozík s větvemi, hlínou, dřevo atd..Krásně to chytlo i po roce,ale ta spojka mrcha přirezla..V nejhorším to rozdělám, nic mi nezbyde..Ale mám tu dost jiný práce..
@gumidek A ty ses setkal s tim, ze by třecí plocha (brzdova desticka nebo spojkova treci lamela) mohla PRIREZNOUT(PRILEPIT SE) KE KOVU(SETRVAK, BRZDOVY KOTOUC)?
Boban..To přece nevím, nerozebíral jsem to.Vyvrtanou dírou do hliníku převodovky jsem kropil přítlačák WDčkem,respektive jsem našel otvory v něm a pral tam WD.Zezačátku nic, ale pár tejdnů to působilo..Včera jsem to zkusil a povedlo se.Určitě to bylo přirezlý..Jakej mechanismus máš na mysli? Vypínací mechanismus fungoval i předtím,vždyť jsem to psal..
Boban.Jinak jsem se setkal samozřejmě i s řadou přirezlých brzd..psal jsem to tu taky..Jak pakny k bubnu, tak destičky ke kotouči se samozřejmě můžou rzí přilepit dost pevně.
To fakt netuším. A je to dlouho. Tehdy mi to přišlo na to obložení. Bylo pěkně obtisklé. Řezal jsem do toho kladivem a nic. Nakonec jsem to odmočil taky WDčkem a stáhl jsem buben dolů. Ložisko volné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.