Nejste přihlášen/a.
Vychazim z toho, ze pokud je na trhu 1000 aut rv2010 a mladsich a i s mensim najezdem do 100.000, tak ze cena za 20 let kraxnu bez typu motoru s puvodnimi pneumatikami asi nebude realnych 100 a vice tisic, proto se ptam...
Jo kdyby to byla nejeta ulozenka, najezd do 5000 km a ani skrabanec, tak mozna.
Není to tak dlouho, co jsem na netu zahlídl článek o jedničkové octě v top stavu. Prý malý nájezd (nižší desítky tkm), po STK, po prvním majiteli. Chtěli za ni dvě stovky. Asi tak, uvažoval jsem o ní, stopade bych asi dal, ale odradily mne fotky, byla napadená tuzerem. Potom se dole v diskuzi objevil příspěvek skutečného prvního majitele - před pár dny ji někomu prodal za 60tkč. ... A proč bych za ni dal stopade? Šlo by o prakticky nové auto a ne špatné, bez šílených kurvítek. Takové nové za ty peníze už nekoupím.
Asd1, ty pohádky o důchodcích a lékařích jsou známé, samozřemně. Proto jsem do toho nešel, auto s pár desítkama tkm s doplňkama od Milotecu - no jistě. Jde o to, že pokud by opravdu odpovídala inzerovanému stavu, byla by fajn.
Pak zjistíš že to auto po důchodci který jezdil jednou ročně do Choravska a nikdy to nejelo v zikě je hezká pohádka.
A i kdyby, pořád to je 20 let stará kára kde všechno gumový, plastový a vazelínový je 20 let starý, zkřehlý, zteřelý, nutná výměna... = rozvody, komplet náplně, nový dvě sady gum (protože 20 let stará guma klouže víc než nomální řidič snese)...
Příběh hezký, ale stáří neokecáš a skutečný stav může být úplně jinde než popis... Ale určitě se najdou hejlové který za to daj i 200k, přece neni jetá a nejezdila v zimě tak neni ani shnilá. Teoreticky
mám podobnou káru 03ka 81kw poladěná na 109kw combi momentálně 100 po go motoru udělanej podvozek vyvařená čeká na celolak výbava velmi slušná věřim tomu že dát jí do aaa do tejdne je na ní cena 90 a víc a věřim že by se tam moc neohřála
smůla nebude na prodej ani omylem
LIdi jsou šílený... Dát 100 kolíků za starou ojetou pikslu.. Vyvařená = shnilá, za dva roky to vyhnije znova. Celolak = lak v hajzlu, takže parkovalo na slunci atd... Za 2000 euro jsem kupoval 8 let starýho Focuse 04 a pořád jezdí, vyvařovat se ještě nic nemuselo, zdá se že pár let ještě vydrží... Tj. stav lepší než ta shnilá O1, ale prodejný to je s bídou za dvacku, za 100k by se stejný lidi smíchy váleli po zemi
No lidi jsou prasteny a myslej si ze Ostavia je cesky auto. Takze doutnak by to ocenil na 200.000 hernajs co by na to rekla ta tvoje?
Ty doutnaku jsi tvrdil ze nerozumis autum. Ty budes jak Kubrt co? Akorat v autech o 3 levely jinde. Kubrt je na vonafky.
cena je vždy tržní, ja mám v garáži 2004 rotačku, zdravou, šedá stone metal, najeto 360 tis a je jako zánovní...provozní náklady skutečně směšné, pojistka kolem 2 litrů, spotřeba 4.8l a nic se nekazí...na běžné ježdění na nákupy a se psem k veterináři to paničce stačí...nevím proč bych se toho zbavoval za směšné peníze které by mi dal nějaký bazar...mám i jiné modernější auto ale tam jsou servisní náklady, spotřeba a pojistka výrazně vyšší...
Takže jedničková ovce se i dnes vyplatí, na bežné ježdění, nákupy, dojíždění do práce ( spotřebovaná nafta je lacinější než jídenka na vlak enbo autobus)
praštený jste možná vy --- koukám, že v mém přispěvkku jste si nevšřil, ak jste založil novo uanketu.
Jak říkám, moje octavia s najetými 100 000 km, co měl táta, auto je garážovaný, servisovaný u CB, nikdy to auto nejelo na sněhu, nikdy nebylo bouraný, nikdy nic poškozenýho,a auto ještě teď voní novotou . Ano ta octavia je z roku 2003, kw 66/ 3750min , objem 1896 Kategorie vozidla M1
Kluci v práci nebo lidi co znali tátu, by to auto koupili i za těch 150k, protože je to nesmrtelný motor, auto v top stavu
ale vy si tady pane chytrej říkejte co chcete... máte svojí pravdu, tak si jí nechte a nejsem děvenka, dědku.
Paveldvorak - jasně službu to udělá a dokud to nežere prachy tak je nesmysl se toho za hezký voči zbavovat. Na druhou stranu je nesmysl tohle kupovat za 100 - 200k, když auto který udělá stejnou službu seženeš za 50, a když trochu hledáš tak za 20.
Ovce která jela dvakrát ročně dovolenou a zbytek času stála v garáži a nikdy nejela v soli (jen u moře krátkodobě), tak svojí cenu má. I tak ale všechno je už 20 let starý a zub času hlodá. Křehká izolace na kabeláži, zpuchřelý gumový díly, náplně, gumy atd. = 150k pořízení a dalších minimálně 30k velký servis (jen dvě sady gum je za 20k - když to chceš chvíli mít tak koupíš nový).. S púojistkama spíš 200k a bude to 20 let stará kára dobrá za chvíli na stazy veteránů (nic proti veteránům, ale auto na denní ježdění dalších 10 let to fakt neni..)
pravě, že ten servis byl dělán, komplet za 21 000 v CB - gumy to má nový a nic se dělat nemusí. Pište si tu svoje rady, koukejte na zprávy v 8 a mějte se krásně.
Když to má nový gumy, tak proč ses ptala jestli jezdit na 20 let starých zimákách? (Za mne leda dojet v létě a na mokru opatrně. Jestli to jsou Barumky tak to bude nějaký Polaris 2 a to je guma na sněhu, ledu a mokru úplně k h., na tom byxch odmítl jezdit i kdyby mi platili...
Jsou lidi který po tom autě za 150k okamžitě skočí, asi i za 200 by se někdo našel, já ale ne. Tim bych otázku ceny uzavřel.
Kdyby se tyhle auta vyráběly, tak bych koupil funglovku a měl 20 let klid. Bohužel výroba skončila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.