Nejste přihlášen/a.
Při havarijním pojištění, zaplatí i přední okno a chtějí doklad o tom, kdo řídil. Naprosto normální.
Ale v dotazu je povinné ručení, vnímáte to?
Také mi nějak uniká, jak souvisí rozbité sklo když není znám viník, s POV...
Po mně při výměně čelního skla na autě vůbec nezajímalo kdy řídil-technik co to měnil přijel ofotil TP, OTP a vyřezal staré nalepil nové chtěl necelou pětistovku, jo nafotil se starým sklem a pak ještě s novým, Měl jsem připojištění skel k PR.Dokonce to šlo i mimo pojištovnu páč to byl smluvní servis dané poj!
A na co chtěl tu pětistovku, to byla nějaká spoluúčast? A co malus? ovlivnilo to nějak bezeškodní průběh?
já si nedávno kupoval boční stahovačku, stála dvě stovky
výměnu jsem udělal za 0,5 hod. sám
V případu opravy-výměny skla "skloservisem" se kterým měla poj. smlouvu se SÚ neplatila, ta necelá pětistovka (jestli pamatuji dobře bylo to 358kč) byla nad sjednanou sumu, v mém případu nad 5000kč. Podruhé jsem pak nedoplácel nic. Bonusů-malusů se to netýkalo, jinak nejsem automechanik takže čelní sklo bych nedokázal vyměnit, ale boční na P106 u řidiče jsem si v poho udělal sám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.