Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Mam dotaz.Mam skodu fabii iv r.v21.
Autaradio je typu Swing.Pouzivam usb flash disk, kde mam hudbu. Ale nedari se mi vlozit u nekterych alb obrazek alba. Zkousel jsem ruzne velikost, ale u některých alb se to proste nezobrazi. Nevi nekdo jak na to? Jaky format, nebo jaka velikost?
Nekde jsem se docetl, ze to musi byt jpg a velikost max 500x500 pix. To jsem udelal a nic. U nekterych alb se to normalne zobrazí a ma to klidne i 1mb.
Moc diky za radu.
Autaradio je typu Swing.Pouzivam usb flash disk, kde mam hudbu. Ale nedari se mi vlozit u nekterych alb obrazek alba. Zkousel jsem ruzne velikost, ale u některých alb se to proste nezobrazi. Nevi nekdo jak na to? Jaky format, nebo jaka velikost?
Nekde jsem se docetl, ze to musi byt jpg a velikost max 500x500 pix. To jsem udelal a nic. U nekterych alb se to normalne zobrazí a ma to klidne i 1mb.
Moc diky za radu.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]