Nejste přihlášen/a.
Zdravím,sedl jsem do auta a při zmáčknutí startovacího tlačítka se mi objevilo klíček nezjištěn,nastartuji pouze když přiložím klíček ke tačítku.Samozřejmě mi nejde auto zamknout.Ještě se mi to nestalo,nevíte čím to může být a co mám dělat? Děkuji za radu
Může být vadná čtecí cívka nebo vada přístrojového panelu. Budíci jsou totiž taky ECU včetně immobilizéru.
Gumíde, on má ale problém s bezklíčkovým startováním a vzhledem k tomu, že napřímo, nouzově nastartuje a přitom mu nejde ani centrál. Tak opravdu nejspíč má špatnou baterii v klíči, nebo je elektronika vadná.
Někdy to ani nemusí hlásit slabou baterku v klíči, to je totiž jediný argument tazatele, proč si myslí, že bateriií to neni. Problém nejspíš stejny v obou klíčích
Těma jsem se před lety zásobil od tme.eu. Zárukou Japan bylo, když byly knoflíkovky samostatně a né na blistru po 5ti nebo 10ti. Pak to bylo GP China.
Dneska u GPček nepíšou Japan ani China, ale jen tam dají obrázek přeškrtnutých děcek a nápisu GP.
Už nevíš, odkud je. Ten symbol kidů, že to nesmí vdechnout je i na Duracell, Varta, Energizer, co jsem omrknul.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.