Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klapavý zvuk, Logan 1.5dci

Od: merhy odpovědí: 3 změna:
Dobrý večerDnes navečer jsem nastartoval auto (Dacia Logan 1.5dci, MCV, rv.2012, najeto 194 000) a začal se ozývat klapavý zvuk, má stejnou rychlost jako otáčky motoru. Auto bylo před dvěma týdny na výměně rozvodů a oleje, olej tam furt je a řemen je napnutý. Potřeboval bych poradit co by zvuk mohlo způsobit, jestli je autem bezpečné jezdit, nebo jestli ho radši vůbec nestartovat. S autem jsem byl nucen jet pár kilometrů, krom zvuku jsem nic nepocítil, žádné vibrace nebo pokles výkonu, jízda byla hladká jako do teď. Rychlost klapání není závislá na rychlosti, pouze na otáčkách.V příloze je mp3 soubor s tím zvukem, je to nahrané nad motorem při otevřené kapotě.Předem děkuji za pomoc.
zvuk.mp385.13 kB

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

merhy
hodnocení

Na internetu jsem našel že by to mohlo být těsnění vstřiků, myslíte si že je to možné?

asd1
hodnocení

0x
Zvuk jsem neposlouchal. Hledej na webu stejny zvuk... Je to na motoru,souvislost s rozvodama a tim co se montovalo pravdepodobna. Zavěšení motoru a klepe silentblok kov na kov,jiný olej a hydrostely... těsnění vstriku na 1,9 jtd mi posykavalo a byl vidět únik,napeceny cerny dehet,takže to spíš ne..

hodnocení

0x

Môj názor je,že podľa zvuku je to klepanie ventilov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]