Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Capirelli nastavení hodin

Od: ivanataubrova odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, prosím poradíte mi jak nastavit čas na skůtru Capirelli capuchino? Bohužel se mi vůbec nedaří na hodiny dostat a v návodu nic není. Díky Ivana

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pro Capirelli jsem nic nenašel (a taky tento stroj nemám), ale

28.5.2019 od Gandalf007
Našel jsem Ti na stránkách Kymco clubu tohle:
Pro nastavení hodin musíš mít přepnutý mód "ODO"- přepíná se postupně mezi "ODO", "TRIP"a "bez popisu"(servisní interval) podržením "ADJ"na 2 sekundy.
V módu "ODO"podržíš na 2 sekundy současně "MODE"a "ADJ"- hodiny začnou blikat. Tlačítkem "ADJ"nastavuješ hodiny, minuty nebo AM/PM, tlačítkem "MODE"se přepínáš mezi nastavením hodin, minut nebo AM/PM. Po nastavení buď opět na 2 sekundy podržíš současně "MODE"a "ADJ"nebo počkáš 10 sekund, než se nastavení ukončí samo.
Ke kontrolce provedeného servisu:
Tak mě ta kontrolka taky svítila a stačí přepnout počítač na počítadlo bez označení a vynulovat současným podrženim tlačítek mode a adj . V menu jsou položky tripA ,tripB , Odo a potom položka bez označení . Ta udává kolik je ujeto od poslední výměny oleje respektive od jejího vynulování . A rozsvítí se po 5000 km.
Doplněno:
Vše hned nastaveno, dík za jasnej postup:)
2.6.2019 od Hokke
Více na: motorkari.cz/...

Možná pomůže, možná ne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]