Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s reproduktory

Od: janp odpovědí: 6 změna:
Citroen C4 2008 1.4 16vAhojda chtěl jsem se zeptat mám menší problém s rádiem z ničeho nic mi při poslechu hudby přestali hrát oba repráky co mám ve dveřích u řidiče a spolujezdce a to oba naráz ty co mám na palubní desce tak hrají normálně zkoušel jsem vypojit a zapojit rádio co mám v autě jedná se o nějakého pioneera který byl kupovaný nedávno ale to nepomohlo byl bych rád za nějaké rady nebo tipy předem díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dle mne to není koncovým stupňem. měnil jste to AR nebo je tam od koupě? Jak Vám jde palubní displej? při neorigo AR totiž tento nefunguje úplně, to jen tak mimo . Repro jsou původní nebo taky měněné?

janp
hodnocení

Zdravím, nic se tam neměnilo vše je původní, pouze se vyměnilo celé rádio za nové. Otec tam měl starší pioneer já si zakoupil novější verzi (Pioneer MVH-S320BT) a vyměnil ho.

Pak bych se zaměřil na repro a taky na kablíky v "husím krku" - průchodka z karoserie do dveří. Jo a preventivně bych zkusil to staré AR zda pak budou hrát či nikoliv

kmet
hodnocení

0x

Mohl odejít zesilovač - koncový stupeň v rádiu. Chce to jiné rádio zapojit na zkoušku a nebo tohle do jiného auta. Není tam externí handsfree, třeba Parrot?

Asi těžko koncák, ty by nehrálo vůbec nebo to má několik koncových stupňů, že repro v paluboce hrají?!

hodnocení

0x

Taky se podívej, proč odešel koncák v rádiu. estli jsi nekašlal na impedanci repráků a netrápil to.

Paralelním zapojením impendance klesá a pokud rádio chche 6ohm a ty jsi tam ve výsledku poslal 3 ohmy, tak odešel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]