Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak povolit hadicovou sponu

Od: jarin® odpovědí: 14 změna:
Ahoj, hezkou neděli,
Potřeboval bych poradit jak povolit tuhle hadicovou sponu. Přijde mi, že není upínaci ani na šroub, ani taková ta secvaknutím jak se to spoji k sobě. Vím, že tam byly nějaký jednorázový, co se pak už nesly použit, když se měnil termostat. Ale jak to rozpojit netuším. Nevíte?

Jak povolit hadicovou sponu

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Já tam tedy vidím drážky na šroub i domeček na šroub.

hodnocení

3x
Jarine, ty si z nás děláš kozy ne?
Nafotis fotku, ani se neotravujes rukou při focení trochu dotáhnout svazek kabelů co tomu stíní. Ani nevezme třeba stary kartáč na zuby a trošku pár tahama neocistis tu sponu.
Navíc vidíš, že má spona Drážky. Takový ty Drážky, po kterých se pohybuje závit šroubu. Takže rádci mají pravdu, je to na šroub.
Moc snahy jsi neprojevil. Dal bych ti černej puntík. Nebo přispět 5tisic Kč dětem Afriky
hodnocení

Omluvam se, priste budu chytřejší. Tu fotku jsem fotil před pár dny pro sebe. Az dnes me napadlo, že se zeptám, protoze me to začalo vrtat hlavou. Da se to zničit kleštěmi? Protoze tech spon mam dost a dal bych novou

Dá se zničit kde čím, jen chtít...
29.10.23 19:12

hodnocení

1x
Těžko poradit, když ten spoj je schovaný pod nánosem špíny a ještě překrytý tím svazkem kabelů..Leda vzít šikovné kleště a vykláním to ulomit a pak dát novou-jinou sponu..Při troše citu a šikovnosti se nezničí hadice a ani nepraskne příruba;)

hodnocení

1x
Máte tam něco takového a20.cz/...
Takže šroubovák, dnes většinou křížový a nová spona potřebného průměru.mm
hodnocení

Tehle spon mam spoustu. Jde tady ta na hadici zničit kleštěmi?

nebo i použít po nějaké očíštění a použítí olejíčku/sprey/ i malou golovku/samozřejmě pokud to jde/-a na poškození hadice a něčeho v okolí-záleží jak jste šikovný...a kolik je tam místa...

zam

Chytit kleštěma a kroutit,lámat však praskne.

hodnocení

1x

A prominutím jestli jste tak hloupý nebo lempl či líný se pořádně podícvat a spoléhat na rádce? Pokud nešlo o lenost, nechte to radiji znalejším !

Takže jako pra malé dítě očistík hadici (třeba sprejem na čistění brzd) , dopojím ten konektor s dráty nad hadicí a pak čístím zbytek, odšroubuji hadicovou sponu, hadici stáhnu . jak prosté dr. Watsone!

jen malou připomínky-zmařit tu hadici se sponou jistě půjde , ale pak by se tu mohl obejvit dotaz-sundal jsem násilím hadici se sponou-jak vyměnit přírubu pro onu hadici?!

29.10.23 19:12

*zdravi*

Kuwa ty překlepy. *hi* , budu na tom muset zamakat ! nebo silnější brýle !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]