Nejste přihlášen/a.
To zalezi, co od toho cekate. Jedna se o male "tvrde" sportovni auticko s kompresorem preplnovanym motorem. Jizda tedy nebude ani pohodlna, ani nebude davat valny ekonomicky smysl. Ceny dilu (a servisu) budou odpovidat tomu, co jste si koupila.
Ohledne poruch pocitejte hlavne s pravidelnou vymenou podvozkovych dilu.
Toto autíčko má příbuzná, pro ženu je hezké ale to je vše a je to nic moc. Odpich to má, ale jízda je v tom jako na kostitřasu = velice tvrdé odpružení, po českých silnicích je v tom dost drncačka.
Co se týká oprav, motor je BMW, začal tam pak být s něčím problém, kolem motoru není pořádný přístup, muselo to jít na diagnostiku a opakovaně do servisu specializovaného přímo na BMW a Mini, co se pamatuju tak zkoušeli jinou řídící jednotku, (ta původní šla někam na testování) pak zase palivovou nebo zapalovací? lištu a kdesi cosi, až to konečně nějak rozchodili a to lítaly ne tisíce ale desetitisíce! korun takže celkově na opravách si velmi, velmi draze zaplatila
K cemu je dobre na dojizdeni vetsi auto, co ma predni i zadni dvere? S Mini se neda jet do zahranici?
Jinak Mini samozrejme take melo kozene sedacky (jestli vsechny nebo jen urcite vybavy netusim) a navic jde koupit o dost levneji nez toto (taky je starsi)...
S mini jet do zahraničí je jako tam jet Smartem s přeplněným motorem.
...
Já kožený sedačky nemusím. V létě je na nich vedro a v zimě bez výhřevu kosa.
@gumidek: Pokud velikost auta posuzujeme dle rozvoru (coz je narozdil od celkove delky logicke), tak Mini 2495, Felicia 2450, Fabia I. gen. 2462 (Smart 1870).
Delka: Mini 3850, Felicia HB 3855. Tedy kratka felicie je o hrozivych 0,5cm delsi nez Mini.
Ano Mini ma kola v "rozich" a tedy zadne previsy, ale proc v 1 ci 2 osobach s nim necestovat?
Protože Felicia je skákavá koza a Fabia je nízko položená a nepohodlná s tvrdými sedačkami.
Stejně tak mini je tvrdé jako téměř všechny BMW.
Na cestování bych si vzal Superb 2, Octavii 2 combi, protože zrovna tahle auta mám odzkoušené a pěkně sedí na dálnici. Zadek přesahuje a jízda je houpavá a pohodlná.
Jak zadek končí se zadním nárazníkem ála Felicia, Fabia, Mini, Panda... tak bych nechtěl jet do Chorvatska nebo Německa.
Jsem rád, že z těchto aut vylezu po 150km jízdy a musím se protáhnout a rozchodit. Mám 187cm.
Do školy či zaměstnání, proč ne. Tam posuzuji jen tvrdej podvozek u mini. Sedačky bych do práce přežil.
Taky jsem se mockrát svezl v Audi 100 C3. Tou bych jel až na konec světa. Interiér = ložnice s obejvákem. Nic lepšího jsem zatím u dnešních aut neviděl a neseděl. Pérování perfektní, podvozek vyžší i na menší terén. Dálnice pohoda.
Kdo chce žebřiňák, tak ať trpí v BMWčkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.