Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na tenhle desulfator

Od: boban® odpovědí: 4 změna:
Ahoj, myslíte, že je to lepší než nějakej kupovanej?
wiki.mypower.cz/...
Diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Přesně podle této stránky jsem ho stavěl a v pořádku. Je o dost silnější (větší pulzy) než kupovaný. Jestli nějak pomáhal akumulátoru netuším, připojený byl stále. Podle lidí, co tam psali, tak měli pozitivní ohlasy.

hodnocení

@blesk1616
Kde jsi sehnal ten velký hliníkový chladič do kterého zasunul autor ten plošný spoj?

hodnocení

2x

Chladič nemusí být stejný jako má autor - já mám z nějakého zesilovače, co jsem rozebíral na součástky. !Výkonné tranzistory mají jiné potenciály, musí být oba od chladiče odizolovány teplovodící podložkou! Já jsem celé zařízení vložil do PC zdroje + připojil na spínací tranzistor ventilátor, takže když je desulfátor v aktivním režimu, tak se roztočí i ventilátor. Tím pádem nehrozí vysoká teplota na chladiči a snížení výkonu.

Co říkáte na tenhle desulfator
hodnocení

Díky moc za fotky *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]