Nejste přihlášen/a.
wiki.mypower.cz/...
Diky
3x
Přesně podle této stránky jsem ho stavěl a v pořádku. Je o dost silnější (větší pulzy) než kupovaný. Jestli nějak pomáhal akumulátoru netuším, připojený byl stále. Podle lidí, co tam psali, tak měli pozitivní ohlasy.
Kde jsi sehnal ten velký hliníkový chladič do kterého zasunul autor ten plošný spoj?
2x
Chladič nemusí být stejný jako má autor - já mám z nějakého zesilovače, co jsem rozebíral na součástky. !Výkonné tranzistory mají jiné potenciály, musí být oba od chladiče odizolovány teplovodící podložkou! Já jsem celé zařízení vložil do PC zdroje + připojil na spínací tranzistor ventilátor, takže když je desulfátor v aktivním režimu, tak se roztočí i ventilátor. Tím pádem nehrozí vysoká teplota na chladiči a snížení výkonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.