Ahoj .Půjčil jsem auto kamarádovi a měl menší nehodu. Jedná se o starý pekáč Audi A4 b6.Našel jsem ochotný servis, který auto za necelý týden opravil. ALE! Roh kapoty prý nejde opravit ! Nádobka ostřikovačů teče-dost..Diagnostiku po opravě neřesili..jen máte chybu ve světlech atd..Byl jsem rád,že je to hotové a převzal to. Účet platil kamarád, který to poškodil. Vše na ruku bez dokladů! Mám nárok něco reklamovat? Myslím chyby a nedostatky oprav?
Zadání bylo, zda tohle dokážou opravit a za kolik. Poflikovat bych to uměl sám. Chtěl jsem, aby to bylo vše rovné a lícovalo to. Díly mohly být použité nebo neoriginální..Tohle zaznělo v zadání zakázky.
Dobrá otázka,gumidku..Na ceduli mají lakování,ale ne lakovna..takže to někam vezli asi.Karosařské práce, ale ne karosárna..takže srovnat roh kapoty je asi nad jejich možnosti, nevím. Pán jen řekl, že by se muselo to a tamto,takže to nejde.Asi si mám poradit sám..Kyt je kouzelník
Bylo to za krásnou cenu 25tisíc..což je zhruba cena,za kterou se to dá reálně prodat Ale to je asi jedno..cena opravy nemůže být levnější kvůli stáří auta, to je mi jasný..
Asi máš pravdu, ale mě šlo o to, aby to opravili a nezůstalo to někde na dvoře servisu rozebraný..Objel jsem asi čtyři servisy a buď měly narváno na měsíc dopředu, nebo se vůbec neozvali ve slíbenou dobu,nebo slíbili termín a pak ho posouvali o další týdny atd..Tihle řekli rovnou, ať to přivezu..Dvůr, kde by to hnilo měsíce ani nemají, tak mi došlo, že to myslej vážně..Ani ne týden a bylo to hotové.
asd1
Tak už víš proč nemají plno na měsíc dopředu ale berou hned
Podle všeho ti dal novej blatník, (nárazník z vrakáče?) a zbytek nějak zbastlil kladivem aby ten blatník šel namontovat a hotovo... Ano tohle bys uměl i sám a nejspíš i líp.. A výrazně levněji..
PS zkontroluj i geo jestli neni ohlý rameno.. Hruvbě stačí i metr a změřit rozteč středů a porovnat L a P stranu..
1)roh kapoty rovnat nechtějí, prodrazilo by to zakázku o další lakovaný dil, asi by se jim ten lak při rovnání rohu odloupnul, poškodil 2)doutnaku, co se týká tvyho kámoše, všechny tyhle starosti měl mít ON a ne TY! MÁ TI AUZO VRÁTIT V PŮVODNÍM STAVU Kdyby to byla O1 obouchana nebo Fabia 1 opotřebena, dá se to pochopit, ale tohle je Audina s krásnou metalickou barvou SAKRA! . Takhle ti hodnota auta spadla dost dolů, kamarád není kamarád, ale PÍČUS
asd1
To je na dohodě, odobně bych si taky radši opravu zařídil a ohlídal sám. A tohle bohužel buď děláš detektiva a zjišťuješ jak ten servis dělá nebo to je loterie a může to dopadnout takhle. Problém je, že příště půjdeš do servisu B a tam bude to samý.. A zákazník servisu B zase půjde do A, takže lemplové pořád mají kšefty a nezkrachujou...
Nechat tam děravou nádržku ostřikovače a vadný světlo neni oprava. Tam fakt vyměnili blatník a vyúčtovali. Ještě bez dokladu takže načerno.
Řekli si 25tisíc.Z toho je 8 tisíc lak blatníku a nárazníku. S tou cenou laku mě "varovali" předem. Je to sice Audi,ale taky už dost jetá. Je jedno, jestli je to Fabie nebo Tesla..Ale přijde mi uhozený si to dodělat sám. Ikdyby to platila pojišťovna, tak kdo má prosit, aby zkusili klakson,světla, ostřikovače atd..? Kdyby to dal do opravy "uživatel" co umí jen jezdit, tak se z toho posměje..Řvoucí hláška,která stačila vymazat..o světle..Zbyla pípající hláška..diag.píše boční blinkr na měněným blatníku...Kapotu jsem řekl, že lakovat nechci už na začátku..Ale čekal jsem, že to srovnají a třeba kytnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.